PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Rugpjūčio 31 d. 15:31

Medikams nepavyko išgelbėti avarijoje sunkiai sužaloto jauno Kauno pareigūno gyvybės

Kaunas

Etaplius.lt nuotr.

EtapliusŠaltinis: Etaplius.lt


316341

Rugpjūčio 21-ąją per avariją Kaišiadorių rajone sunkiai sužalotas jaunas policijos pareigūnas. Už gyvybę jis kovojo Kauno klinikose, tačiau medikams nepavyko jauno vyro išgelbėti. Naujienų portalas delfi.lt praneša, kad pareigūnas ligoninėje mirė.

Primename, kad rugpjūčio 21-ąją, 16.15 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaišiadorių rajone, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 70-ame kilometre, remontuojamame kelio ruože, važiuojant Vilniaus link, ties Antakalniu susidūrė automobiliai „VW Tiguan“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.) ir automobilis „Volvo“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.).

Taip pat šio eismo įvykio metu, automobilis „Ford Transit“, vairuojamas vyro (gim. 1996 m.), siekdamas išvengti susidūrimo su avariją patyrusiais dviem automobiliais, kliudė atitvarus.

„Volvo V50“ automobilį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Kauno apskrities VPK pareigūnas, jis sunkios būklės išgabentas į ligoninę.

Žuvusio pareigūno draugai ir kolegos netrukus po nelaimės kreipėsi į visuomenę prašydami pagalbos: sunkiai sužeistam vyrui labai reikėjo paaukoti kraujo. Į pagalbos prašymą atsiliepė daug geros valios žmonių, tačiau jauno policininko gyvybė užgeso.

Dėl žmogaus mirtimi pasibaigusio eismo įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.