Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Socialinių tinklų nuotr.
Reporteris MargaritaŠaltinis: Etaplius.lt
Šis per 30 minučių pagaminamas marokietiškas daržovių troškinys vali būti valgomas ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip garnyras prie mėsos ar žuvies kepsnių.
Reikės:
1 svogūno,
0,5 baklažano,
0,5 cukinijos,
1 pomidoro,
1 raudonos paprikos,
1 geltonos paprikos,
50 ml sojos padažo,
50 ml aliejaus,
maltų pipirų, prieskoninių žolių pagal skonį.
Gaminimo būdas
Daržoves nuplaukite su supjaustykite. Baklažanus, paprikas ir cukiniją pjaustykite šiaudeliais, svogūną – pusžiedžiais, pomidorą – kubeliais.
62.jpg
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepinkite svogūną.
Iš eilės po vieną sudėkite daržoves, kiekviename etape kepindami po 7–10 minučių, Pirmiausia cukinijas, po to paprikas, tada pomidorą.
Kartu su pomidoru įberkite pipirų, sojos padažo, prieskoninių žolių.
Išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes. Viskas!
Patiekalas paruoštas, galima valgyti.
Skanaus!
alfalt-logo-skaidrus.png