PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kultūra2024 m. Rugpjūčio 28 d. 17:10

Marijampolės meno mokyklos absolventų darbų paroda

Marijampolė

Organizatorių informacija

Greta PaulevičiūtėŠaltinis: mmm.lt


315828

Kaip ir įprasta, šį rudenį bus pristatomi meno mokyklos absolventų sukurti darbai. Paroda veiks nuo rugsėjo 4 dienos kultūros centre.

Šiemet parodoje bus pristatoma 13 absoventų, kurie sukūrė tapybos, skulptūros ir grafikos baigiamuosius darbus. Ekspozicijoje rodomi taip pat ir įdomiausi tapybos bei piešimo darbai. Savo darbuose mokiniai stengėsi atskleisti jiems rūpimas temas, išgyvenimus ir šių dienų aktualijas. Technikos gana įvairios, atskleidžiančios kiekvieno mokinio individualią raišką, jo stipriąją pusę.

Parodoje pristatome Rugilės Burbaitės, Smiltės Burbaitės, Robertos Jakštytės, Atėnės Kiverytės, Austėjos Leonavičiūtės, Atėnės Paškevičiūtės, Agotos Petrulytės, Indrės Roslekaitės, Modesto Dulinsko, Viktorijos Gecevičiūtės, Brigitos Žaldarytės, Ugnės Simanavičiūtės, Orintos Leškevičiūtės darbus.

Didelis iššūkis yra ne tik vaikams, bet ir diplominių darbų vadovams – kompozicijos mokytojams. Kompoziciją dėstė ir baigiamuosius darbus įgyvendinti padėjo mokytojas ekspertas Artūras Kaminskas, mokytoja metodininkė Jūratė Preikšienė, metodininkas skulptūros mokytojas Remigijus Kupčikas.

Paroda veiks iki spalio 1d. (Marijampolės kultūros centro II aukštas).

Marijampolės meno mokyklos informacija