PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Birželio 7 d. 08:37

Marijampolės kriminalistai užkardė narkotikų „taško“ veiklą

Marijampolė

EtapliusŠaltinis: Marijampolės apskrities VPK


303855

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai šių metų gegužės 22 dieną Marijampolės apskrityje atliko sulaikymo operaciją, nukreiptą prieš asmenį intensyviai platinusį narkotines medžiagas.

Operacijos metu Marijampolės apskrityje esančiame Kūlokų kaime buvo sulaikytas narkotines medžiagas - kanapes platinęs Marijampolės apskrities gyventojas, gim. 1995 m., o Marijampolės apskrityje, esančiame Užgirių kaime, buvo sulaikytas narkotines medžiagas iš platintojo įgijęs marijampolietis, gim. 1998 m. Atliekant procesines prievartos priemones - kratas, įtariamųjų gyvenamosiose vietose ir naudojamame garaže, buvo rasta ir paimta apie 150 gramų narkotinių medžiagų - kanapių bei jų pakavimo ir svėrimo įranga.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 260 str. 1 d. Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki 8 metų.


Foto galerija: