PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 30 d. 14:39

Marijampolėje lankėsi svečiai iš Mažeikių

Marijampolė

Marijampolės savivaldybės administracijos nuotr.

Daiva BalčiūnėŠaltinis: Marijampolės savivaldybės administracija


311997

Šiandien Marijampolėje lankėsi iš Mažeikių rajono savivaldybės atstovai: vicemeras Eimantas Salatka, Kultūros, sporto ir paveldosaugos skyriaus komanda, Mažeikių kultūros centro, viešosios bibliotekos ir muziejaus direktoriai.

Svečiai į Marijampolę atvyko pasisemti patirties ir išgirsti kaip Marijampolė organizuoja kultūrinį gyvenimą, kokios yra Marijampolės savivaldybės prioritetinės sritys, kam skiriama daugiausiai dėmesio, su kokiais iššūkiais susiduriama.

Svečius priėmė Marijampolės savivaldybės vicemerai Agnė Pavelčikienė ir Artūras Visockis, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus komanda bei Marijampolės kultūros centro direktorė Aistė Bakaitė-Stanaitienė su kolega.

Svečiams buvo pristatyta situacija kultūros srityje, dramos teatro atnaujinimas, būsimos spektaklių premjeros ir kelias profesionalaus teatro link. Kalbėta ir apie Kultūros centro veiklą, dalyvavimą projektuose, skiriamą finansavimą, Marijampolę garsinančius renginius ir visų kultūros įstaigų įnašą ir norą, kad kultūrinis gyvenimas būtų turtingas.

Po susitikimo svečiai išvyko apžiūrėti, kaip atsinaujina Dramos teatras, apžiūrėti Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos, multicentro, aplankyti atnaujintą Tauro apygardos partizanų ir tremties muziejų ir pasimėgauti arbatėle Bulotų namuose.