PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Birželio 12 d. 10:20

Marijampolėje – antrasis mokinių šokio ir judesio festivalis „Draugystės efektas 2024“

Marijampolė

EtapliusŠaltinis: Marijampolės savivaldybė


304435

Marijampolės kultūros centre įvyko antrasis mokinių judesio ir šokio festivalis „Draugystės efektas 2024“. Šventėje su puikia nuotaika pagal savo galias ir kūrybinius gebėjimus paruoštą nuostabią programą dovanojo šokėjai iš Marijampolės „Žiburėlio“ mokyklos-daugiafunkcio centro, svečiai iš Jonavos S. Nėries mokyklos specialiojo skyriaus, Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos, Alytaus „Vilties“ ir „Dzūkijos“ mokyklų, Vilkaviškio raj. Kybartų „Rasos“ specialiosios mokyklos.

Šventėje dalyvavo ir geromis emocijomis kupina programa džiaugėsi Marijampolės savivaldybės vicemerė Agnė Pavelčikienė, Administracijos direktorius Karolis Podolskis, Marijampolės savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus specialistė Kristina Gurauskienė, mokinių tevėliai, mokytojai ir kiti svečiai.

Pasak administracijos direktoriaus K. Podolskio, „smagu matyti, jog ši graži iniciatyva tampa tradicija, suburia mokyklos kolektyvą, tėvelius ir įstaigas-partnerius iš kitų savivaldybių. Gražu stebėti, kaip ugdytiniai įtraukiami į kūrybinį procesą, su kokiu džiaugsmu jie atlieka pasirodymus. Tai didelis pedagogų, visų darbuotojų, vaikų artimųjų įdirbis ir pastangos. Ačiū už tai, ką darote."

Šventės dalyvius organizatorių vardu pasveikino Marijampolės „Žiburėlio“ mokyklos-daugiafunkcio centro direktorė Rima Kukalienė, kuri pasidžiaugė dideliu vaikų noru ruoštis ir dalyvauti šventėje, kuri leidžia atsiskleisti ugdytinių talentams ir gebėjimams, suburia ir dovanoja gražiausias bendrystės akimirkas.


Foto galerija: