PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Verslas2024 m. Liepos 16 d. 10:51

„LTG Infra“ klientų paraiškas vežti krovinius ar keleivius priims 24/7

Lietuva

BNS Fotobanko nuotr.

ELTAŠaltinis: ELTA


309664

Nuo šiol bendrovė„LTG Infra“ paraiškas geležinkeliu vežti krovinius, remonto techniką ar keleivius, priims visą parą, įskaitant ir švenčių dienas.

Anot „LTG Infra“ vadovo Vyčio Žalimo, nauja paslauga praplės klientų galimybes, kadangi nereikės laukti darbo dienos bei jų neribos darbo valandos.

Skelbiama, kad klientų paraiškos, gautos ne vėliau kaip 6 valandos iki išvykimo, bus operatyviai peržiūrimos 24/7 dirbančių darbuotojų ir, pavyzdžiui, klientas, šeštadienį pateikęs paraišką, krovinį galės vežti jau sekmadienį.

„2022 m. klientų patogumui sukūrėme mūsų savitarnos portalą InfraGO. (…) Naujoji 24/7 paslauga, kurią taip pat patogiai galima užsakyti šiame portale – tai dar vienas žingsnis operatyvesniam klientų aptarnavimui su kuriuo įmonės paslaugų teikimas tapo lankstesnis ir dar patogesnis klientams“, – sako V. Žalimas.

LTG grupė, kurios dalimi yra „LTG Infra“, yra didžiausia Baltijos šalyse geležinkelių grupė, savo veiklą vystanti trimis pagrindinėmis kryptimis: krovinių ir keleivių vežimas geležinkeliais, viešosios geležinkelių infrastruktūros valdymas, priežiūra ir plėtra. LTG grupę sudaro pagrindinės dukterinės bendrovės: „LTG Infra“, „LTG Cargo“, „LTG Link“, GTC.