PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Spalio 10 d. 19:26

Londone renkasi plaukų specialistai iš viso pasaulio, tarp jų – ir Šiauliuose dirbanti meistrė

Šiauliai

Organizatorių nuotr.

Gytė KuzavinytėŠaltinis: Etaplius.lt


323009

Vienas didžiausių plaukų priežiūros ir kirpimo renginių Europoje „Salon International“ spalio 12-14 dienomis sukvies geriausius ir žinomiausius plaukų kirpimo, modeliavimo, dažymo meistrus į Londoną. Tarp jų bus ir Šiauliuose dirbanti Oksana Donelaitė-Dudienė.

Kasmet vykstantis renginys Salon International suburia plaukų priežiūros, kirpimo, dažymo, modeliavimo ir panašių sričių specialistus į vieną vietą.

Jo metu vyksta susitikimai su rinkoje lyderiaujančiais prekių ženklų atstovais, įvairių sričių meistrai dalinasi patirtimi, susipažįstama su naujausiomis tendencijomis. Taip pat tobulinamos žinios bei įgūdžiai, o susirinkę dalyviai gali susitikti ir su kitų šalių plaukų grožio srities profesionalais.

Tris dienas truksiančiame renginyje dalyvaus ir Šiauliuose įsikūrusiame grožio salone Aurora professional studio dirbanti meistrė Oksana Donelaitė-Dudienė. Ši, viena geriausiai vertinamų plaukų meistrių Lietuvoje, priešingai nei daugelis renginio svečių, pati kurs įvaizdžius bei šukuosenas modeliams ant scenos.

O. Donelaitė-Dudienė turi sukaupusi ilgametę patirtį plaukų kirpimo, dažymo ir kitose srityse. Ji dirba su žinomais prekės ženklais Revlon Professional bei Artero. Taip pat Oksana yra darbo bei mokymosi tikslais apkeliavusi ne vieną šalį Europoje ir net turi Americal Crew All star statusą, kuris leidžia vesti vyriškų kirpimų seminarus visame pasaulyje pagal American Crew metodiką.

Tad per daugelį metų ištobulinusi savo kirpimo, dažymo bei plaukų modeliavimo technikas ji nekantriai laukia pasidalinti savo patirtimi prestižiniame renginyje, kartu su kitais savo srities profesionalais – Rob Wood bei Eric Way. Labiausiai O. Donelaitė-Dudienė džiaugiasi, kad į šią Salon International parodą ją pakvietė ne reklamos ar prekės ženklo atstovavimo tikslais, bet dėl jos sugebėjimų ir naudojamų technikų kaip šios srities specialistės. Kiek yra žinoma, tai pirmasis ir kol kas vienintelis atvejis, kai į šį prestižinį renginį yra kviečiama atstovė iš visos Lietuvos, todėl meistrei tai itin didelė garbė.

Savo socialiniuose tinkluose Oksana užsimena, kad Salon International staging metu daugiausia dėmesio bus skriama garbanotiems, banguotiems ir puriems plaukams, kuriuos prižiūrėti ir modeliuoti yra sudėtinga. Taip pat bus atskleistos paslaptys, kaip suformuoti nepaklusnius plaukus, išlaikyti norimą šukuoseną visą dieną bei kaip tinkamai atlikti garbanotų plaukų kirpimą, kad jo rezultatai laikytųsi kuo ilgiau. Šiuos ir daugybę kitų patarimų įvairių plaukų stilių ar formų turėtojams bei turėtojoms bus galima sužinoti jau po poros dienų.

Norintiems sekti Salon International renginį gyvai, galima užsiregistruoti šiame puslapyje bei viso renginio aktualijas stebėti O. Donelaitės-Dudienės asmeniniame profilyje Instagram platformoje – @oxa_zona bei Aurora Professional Studio YouTube kanale.

O. Donelaitės-Dudienės soc. tinklų nuotr.