PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 14 d. 15:00

Linkuvos parko ir Linkuvos socialinių paslaugų centro erdvės pražys hortenzijų žiedais

Pakruojis

S. Lipskytės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Pakruojo rajono savivaldybė


304822

Birželio 13 dieną, Linkuvos socialinių paslaugų centre įvyko vienos dienos dvišalė socialių darbuotojų ir socialinių įstaigų gyventojų bei lankytojų stovykla – į Linkuvą atvyko svečiai iš Bauskės savivaldybės (Latvija).

Susirinkusiems socialinių įstaigų gyventojams ir lankytojams paruošta įvairių edukacijų programa, o socialiniai darbuotojai dalinosi patirtimi apie įgyvendinamus darbus ir vykdomus projektus. Svečius sutiko ir veiklose dalyvavo Pakruojo rajono savivaldybės vicemerė Simona Lipskytė ir savivaldybės administracijos Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Daiva Rutkevičienė.

Tokios bendradarbiavimo stovyklos skaičiuoja jau daugiau nei dešimtmetį – per tą laiką įgyvendinta nemažai įvairių idėjų, o šįkart sumanyta aplinkos gražinimo talka – šalia paslaugų centro pasodinta hortenzijų alėja. Po edukacijų Linkuvoje stovyklos dalyviai apsilankė Pakruojo dvare, kur dar plačiau susipažino su ten žydinčiais augalais, išklausė gidų pasakojimų apie Pakruojo krašto istoriją. Planuose – atsakomasis mūsų socialinių įstaigų lankytojų ir darbuotojų vizitas į Bauskę.


Foto galerija: