Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Reporteris DovilėŠaltinis: Etaplius.lt
Tikriausiai sunku būtų rasti žmogų, kuris nemėgtų užkandžiauti. Iš tiesų, net 75 procentai viso pasaulio žmonių tarp pagrindinių valgių griebiasi užkandžių – tiek alkio numalšinimui, tiek laiko praleidimui. Vis dažniau užkandžiavimui priskiriama „modernaus valgymo“ etiketė – gyvename itin greitą gyvenimą, tad kai nerandame laiko pavalgyti, renkamės kažką ranka pasiekiama. Ir nieko tame blogo nėra – valgyti juk reikia, o ir įvairesnių užkandžių kasdien galima rasti vis daugiau.
Šiais laikais, kai vis daugiau dėmesio skiriama produktų sudėčiai, keičiasi ir užkandžiai. Nors Lietuvoje šis pokytis vyksta lėtai, jis tikrai vyksta – tai puikiai įrodo pamažu vis daugiau populiarumo susilaukiantis traškučių startuolis „Chazz“. Savo kelionę pradėjęs 2019 metais, šiuo metu šis prekinis ženklas gerokai išplėtė savo asortimentą, eksportuoja į 23 šalis ir nuolat kuria bei leidžia naujus produktus, kurie „Chazz“ internetinėje parduotuvėje būna išparduoti per labai trumpą laiką. Kadangi „Chazz“ traškučius galima rasti net ir tolimiausiuose pasaulio kampeliuose, nieko keisto, kad šis prekinis ženklas susilaukė pripažinimo ir užsienio rinkoje.
chazz-6-web.jpg
„Chazz“ – vieninteliai lietuviški daržovių traškučiai, gaminami Trakų rajone
Prekinis ženklas „Chazz“ yra dar pakankamai jaunas, tačiau susilaukia vis daugiau pripažinimo ir už Lietuvos sienų. Ir visai nenuostabu – lietuviški, skanūs, neįtikėtinai traškūs, gaminami ne tik iš bulvių, bet ir kitokių daržovių (morkų, burokėlių) jie puikiai išsiskiria iš savo konkurentų. Jeigu mėgstate užkandžiauti, „Chazz“ yra puikus pasirinkimas.
Visų pirma, „Chazz“ traškučiai yra be konservantų ir skonio stipriklių. Naudojami tik natūralūs prieskoniai, siekiant išlaikyti ir originalų bulvių ir daržovių skonį. Taip pat šio prekinio ženklo gaminiuose nėra gliuteno, dalis jų puikiai tinka ir veganams, tad dar daugiau užkandžių mėgėjų gali mėgautis išskirtiniais traškučiais.
Visos traškučiams naudojamos daržovės yra užaugintos Lietuvos ūkininkų. Nuėmus derlių, atrenkami tik patys geriausi produktai – dėl kokybės ir skonio naudojami tik saldūs jauni burokėliai ir morkos. Naudojamų daržovių ir kitų žaliavų kokybė „Chazz“ prekiniam ženklui yra vienas iš svarbiausių prioritetų.
chazz-7-web.jpg
Kettle traškučiai – geresnė įprastų traškučių alternatyva?
Šiuos traškučius galime drąsiai vadinti geresne įprastų užkandžių alternatyva. „Chazz“ traškučiai yra kettle tipo ir nuo įprastų traškučių skiriasi savo kepimo būdu. Jie kepami daug lėčiau ir mažesnėje temperatūroje, todėl yra ne tik traškesni ir skanesni, bet ir tinkamesni skrandžiui, kadangi toks kepimo būdas mažiau oksiduoja kepimo aliejų ir degina angliavandenius, versdamas juos akrilamidais.
Kettle traškučiai kepami nedidelėmis porcijomis, o iškepę labiau primena naminius.
Gera žinia – portalo skaitytojams CHAZZ suteikia specialų nuolaidos kodą „ETAPLIUS“, su kuriuo jų elektroninėje parduotuvėje (https://chazzchips.com/) galima gauti -20% nuolaidą. Nuolaidos kodas galioja iki spalio 4 d.
Bulvių ir daržovių traškučius „Chazz taip pat galima rasti ir didesnėse „Maxima“ bei „Rimi“ parduotuvėse.
Remiamas turinys