PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Balandžio 29 d. 11:18

Lazdijuose paminėta medicinos darbuotojų diena

Lazdijai

Etaplius.LTŠaltinis: Lazdijų rajono savivaldybė


299566

Minint tarptautinę medicinos darbuotojų dieną, gražiausi ir nuoširdžiausi padėkos žodžiai buvo skirti medicinos darbuotojams. Svarbus kiekvienas, kuris rūpinasi mūsų visų sveikata. Pakili nuotaika, ypatinga meninė programa sukūrė puikią renginio nuotaiką.

Nuoširdų ačiū ir kuo šilčiausius sveikinimus renginio metu tarė rajono savivaldybės vadovai, medicinos įstaigų vadovai, Lazdijų dekanato dekanas Nerijus Žvirblys bei naujai paskirtas Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato, Lazdijų rajono policijos komisariato viršininkas Nerijus Narkūnas.

„Dar vienus metus medicinos sektorius gyveno tam tikromis įtampomis, nesibaigiančiomis reformomis ir reikalavimais, kurie įpareigoja atitikti. Mūsų rajono asmens sveikatos priežiūros įstaigos šiais metais, kaip niekada, buvo be galo vieningi, susitelkę, pasirengę vienas kitam padėti ir surasti geriausius sprendimus. Šiandien galime sakyti, kad mums pavyko – išsaugoti visas rajone teiktas sveikatos priežiūros paslaugas. Linkiu stabilumo, kantrybės ir nuoširdžiai savivaldybės administracijos vardu tariu ačiū už tai, kad esate ir už tai, kad rūpinatės tuo, kas svarbiausia – sveikata“,– sveikinimo žodį tarė Lazdijų rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė.

Lazdijuose pirmąją pavasario dieną darbą oficialiai pradėjo VšĮ „Lazdijų rajono savivaldybės sveikatos centras“. Medicinos darbuotojų dienos proga, renginio metu laukė ypatingas momentas – svečiams buvo pristatytas sveikatos centro logotipas.

Po sveikinimų ir staigmenų buvo įteiktos merės padėkos rajono medicinos įstaigoms:

Už lyderystę ir bendradarbiavimą steigiant VšĮ „Lazdijų rajono savivaldybės sveikatos centras“ ir profesionalų rūpinimąsi savivaldybės gyventojų sveikata – padėka įteikta šių metų kovo 1 dieną oficialiai veiklą pradėjusiai įstaigai „Lazdijų rajono savivaldybės sveikatos centras“.

bendradarbiavimą steigiant VšĮ „Lazdijų rajono savivaldybės sveikatos centras“ ir profesionalų rūpinimąsi savivaldybės gyventojų sveikata – padėkos įteiktos UAB „Lazdijų sveikatos centras“, Arūno Vaišnoro individualiai įmonei ir UAB „Gilona“ medicinos įstaigoms.

Padėka bendradarbiavimą steigiant VšĮ „Lazdijų rajono savivaldybės sveikatos centras“ ir sveikos gyvensenos propagavimą, aktualių patrauklių veiklų organizavimą savivaldybės gyventojams įteikta Lazdijų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui.

bendradarbiavimą steigiant VšĮ „Lazdijų rajono savivaldybės sveikatos centras“ bei siekiant svarbiausio rezultato – žmogaus sveikatos, jo gyvybės išsaugojimo – padėka įteikta VšĮ Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninei.

Savivaldybės merės padėka už atsakingą ir nepastebimą, bet labai reikalingą ir kilnų darbą rūpinantis dėmesio stokojančiais savivaldybės gyventojais įteikta VšĮ Lazdijų socialinių paslaugų centrui.

Padėka už kasdienį rūpinimąsi saugia ir sveika gyvenimo aplinka, operatyvų ir profesionalų darbą įteikta Nacionalinio visuomenės sveikatos centro prie Sveikatos ministerijos Alytaus departamento Lazdijų skyriui.

Ypatinga merės padėka už ryžtą, jaunatvišką entuziazmą kuriant odontologijos kabinetą Lazdijų rajono savivaldybėje įteikta UAB „Perfectum dentium“ direktorei, odontologei Gretai Burčikienei.

Su didele pagarba savivaldybės merė Ausma Miškinienė padėką už ilgametį, profesionaliai, kruopščiai ir atsakingai atliekamą darbą Lazdijų rajono savivaldybės gyventojų labui įteikė Elenos Juodienės personalinės įmonės įkūrėjai, odontologei Elenai Juodienei.

Savo įstaigų darbuotojus sveikino ir apdovanojo UAB „Lazdijų sveikatos centras“ vyr. gydytoja Virginija Venckuvienė.

Viso vakaro metu meninę programą medicinos darbuotojams dovanojo Lazdijų kultūros centro meno kolektyvai.