PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 27 d. 14:31

Lavoriškėse praūžė Šeimos šventė

Vilnius

Etaplius.ltŠaltinis: Vilniaus rajono savivaldybės inf.


302503

Gegužės 25-ąją Lavoriškių gyventojai ir svečiai susirinko į jaukią Šeimos šventę, kurią pirmą kartą organizavo naujai įkurta Lavoriškių gyventojų bendruomenė.

Po rytinių šv. mišių Lavoriškių Šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje už šeimas, organizatoriai pakvietė visus norinčius į orientacines žaidynes. Šventę tęsė koncertas, kinologų pareigūnų ir jų tarnybinių šunų pasirodymas, Alytaus lėlių teatro spektaklis bei kolektyvo „Bracia Pieczuro“ muzikinė dovana. Susirinkusiųjų laukė ne tik pramogos, bet ir vaišės, animatoriai bei apdovanojimai.

„Vilniaus rajone šeimos šventė, nepriklausomai nuo jos apimties, visuomet turi didelę reikšmę“, – kalbėjo šventėje dalyvavęs Vilniaus rajono vicemeras Algis Vaitkevičius, kuris taip pat išreiškė pasididžiavimą turėdamas didelę šeimą – tai pavaidino didžiausia ir gražiausia gyvenimo vertybe.

„Visai neseniai įkurta Lavoriškių gyventojų bendruomenė džiugina savo iniciatyvomis, kurias palaiko ir savivaldybė, skirdama finansinę paramą. Tikiuosi, kad ir toliau bendradarbiausime užtikrinant kaimo ir jo mažųjų bei suaugusių gyventojų gerovę“, – kalbėjo vicemeras A. Vaitkevičius ir palinkėjo puikios nuotaikos renginyje bei Dievo palaimos kasdienybėje.

„Šis renginys yra svarbus mūsų bendruomenei, nes norime dovanoti progą šeimoms susiburti vienoje vietoje, pabendrauti, papramogauti, o kartu ir pasidalinti rūpimais klausimais. Pagrindinė mintis buvo šią šventę kaip įmanoma labiau priartinti prie buvusios Lavoriškių sporto šventės. Todėl mūsų bendruomenės šeimų šventės scenarijus yra su sportine gaidele. Labai linkiu, kad šis gražus renginys taptų tradiciniu“, – kalbėjo Lavoriškių gyventojų bendruomenės pirmininkė Krystyna Malyško.

Ji nuoširdžiai dėkojo rėmėjams, partneriams bei visiems, prisidėjusiems prie šventės organizavimo. Pirmininkė taip pat pristatė planuojamas sportines veiklas vaikams ir suaugusiems bei kvietė gyventojus aktyviai jungtis.

Susirinkusius svečius taip pat pasveikino Lavoriškių seniūnas Mark Pilat.