PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Politika2024 m. Liepos 30 d. 15:22

Lankėsi naujai paskirta Vyriausybės atstovė

Alytus

Alytaus rajono savivaldybės nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Alytaus rajono savivaldybė


312012

Merė Rasa Vitkauskienė bei vicemeras Aurimas Truncė priėmė Vyriausybės atstovus – kadenciją baigusį Julių Arlauską bei oficialiai paskirtą Gedmantę Eimontienę.

Ministrų kabinetui pritarus ir premjerei priėmus priesaiką – nuo rugpjūčio 1 dienos Vyriausybės atstovo pareigas Vilniaus ir Alytaus regionuose eis Gedmantė Eimontienė. Ji paskirta 5-erių metų kadencijai.

G. Eimontienė pakeitė iki šiol šias Vyriausybės atstovo pareigas ėjusį Julių Arlauską.

Pagrindinė Vyriausybės atstovo funkcija – prižiūrėti, ar savivaldybės laikosi Konstitucijos, LR įstatymų ir ar vykdo Vyriausybės sprendimus.

Susitikimo metu rajono vadovai susipažino su naująja Vyriausybės atstove, kalbėjosi apie darbo specifiką, kylančius iššūkius, aptarė tarybos posėdžių bei pasiruošimo jiems procesus.

Merė R. Vitkauskienė dėkojo už glaudų bendradarbiavimą, derinant tarybos sprendimų projektus ir kitus iškilusius teisinius klausimus.

Naujoji Vyriausybės atstovė G. Eimontienė jau anksčiau dirbo Vyriausybės įstaigoje, tad pažįsta ne tik darbo specifiką, procesus, bet ir savivaldybėse dirbančius žmones.

„Drąsiai skambinkite pasitarti ar paklausti, mūsų tikslas – bendradarbiauti“, – sakė susipažinti atvykusi naujoji Vyriausybės atstovė.