PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Rugpjūčio 9 d. 13:47

„Ladies Go“ ruošiasi sudėtingiausiam moteriškam raliui – važiuos ir motociklai

Kaunas

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


313436

Jau penktąjį sezoną skaičiuojantis „Ladies Go“ vairuojančių moterų judėjimas savaitgalį ruošiasi itin sudėtingam dviejų dienų orientaciniam-pramoginiam raliui.

Šeštadienio rytą dalyviai startuos Šiauliuose, ant prekybos ir pramogų centro „Saulės miestas“ stogo įsikūrusioje aikštelėje, keliaus per Kėdainių rajoną, o pirmąją dieną užbaigs Kaune, kur „Mamma Kitchen Stories“ restorano terasoje lauks rungčių apdovanojimai.

Antrosios dienos startas numatytas „Aqua Spot“ aikštelėje prie Kauno marių, trasa drieksis per Radviliškio rajoną, o dalyviai finišuos bei apdovanojimų ceremonija vyks taip pat Saulės mieste, kur bus įteiktas ir pagrindinis prizas 500 Eur kuponas apsipirkti šiame prekybos ir pramogų centre.

Pasak projekto strategės Raimondos Jagminaitės, šis renginys išskirtinis daugeliu aspektų. Visų pirma, pirmąkart moteriškas ralis vyks dvi dienas, visų antra – jame pirmą kartą istorijoje važiuos ne tik automobiliai, bet ir motociklai, taip pat bus ir nestandartinių rungčių bei užduočių. Be to, svečių įskaitoje važiuoja vis daugiau vyrų, kuriems įdomu išbandyti šį formatą.

Tai vienas sudėtingiausių ralių, kiek teko organizuoti iki šiol. Dalyvės jį turėtų atsiminti ilgam. Daug pastangų įdėjome, kad būtų įdomu, nauja, o adrenalino atsargų galėtų pasipildyti ilgam. Labai įdomu, kaip seksis motociklininkėms, jos važiuos pagal koordinates. Norime šiais metais išbandyti šį formatą, nes kitąmet prie ralio ketina jungtis šio transporto gerbėjos ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kitų Baltijos šalių“, – įspūdžiais dalijosi Ladies Go Saulės miestas“ orientacinio-pramoginio ralio organizatorė R. Jagminaitė.

Dalyvės turės vadovautis kelio knyga ir jau tradicija tapusia Roadgames programėle, kur be daugybės pramoginių užduočių bus sekamas ir greitis. Ekipažai, kurie per abi dienas neviršys greičio, bus apdovanoti „Regitra“ dovanėlėmis.

Ladies Go“ per metus organizuoja 3 etapus, šis ralis yra 2-asis, o paskutinysis numatomas spalio 26 d. Kauno regione, kur susirinks baisiausiais kostiumais persirengę vampyrai ir raganos, nusiteikę švęsti Haloviną.