PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugsėjo 13 d. 09:51

Kultūros bare „Pavilijonas“ – tarptautinis Romo Sakadolskio žurnalistikos forumas

Vilnius

YouTube.com stop kadras

Gytė KuzavinytėŠaltinis: Etaplius.LT


318330

R. Sakadolskio žurnalistikos forumas – tai renginys, skirtas žiniasklaidos profesionalams, jauniems ir būsimiems žurnalistams bei visai akademinei bendruomenei. Jo metu pristatomos aktualiausios temos, vyraujančios žiniasklaidoje, svarbiausi metų įvykiai bei pristatomi geriausi savo srities atstovai, savo darbais siekiantys aukščiausių žurnalistikos standartų.

Šiemet tai – tai jau ketvirtasis forumas. Renginio programoje numatomi skirtingi pranešimai, kuriuos pristatys Augustinas Šemelis, Laisvė Radzevičienė, Agnė Narušytė, Audronė Nugaraitė, Raimondas Kuodis, Antanas Jonušas ir kiti.

Taip pat vykstančių „Podiumo diskusijų“ metu bus nagrinėjamos dvi temos: „Rinkimai. Kodėl nuobodu?“ bei „Ką lošimų skandalas parodė apie mūsų žiniasklaidą ir žurnalistiką?“.

Po diskusijų ir pranešimų vyks Romo Sakadolskio stipendijos, Romo Sakadolskio apovanojimų bei Romo Sakadolskio žurnalistikos forumo ir VU Jaunųjų žurnalistų draugijos inicijuojama Jaunųjų žurnalistų/čių premijų įteikimai.

Taip pat antrus metus iš eilės forumas organizuojamas bendradarbiaujant su JAV ambasada Lietuvoje.

Tiesioginę transliaciją iš Vilniaus galite stebėti ir oficialioje R. Sakadolskio YouTube paskyroje: https://www.youtube.com/@romosakadolskiozurnalistik4298