REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 4 d. 08:10

Krokialaukyje – bendruomeniškumo šventė kaimynams

Alytus

Etaplius.LTŠaltinis: Alytaus rajono savivaldybė


303398

Bendruomeniškumas vienija Alytaus rajoną. Tuo buvo galima įsitikinti savaitgalį praūžusioje tradicinėje ir jau 15 kartą vykusioje Krokialaukio šventėje „Kaip gyveni, kaimyne?“. Į ją sugužėjo ne tik gyventojai iš viso rajono, bet ir iš kaimyninių savivaldybių. Geros nuotaikos čia sėmėsi ir Alytaus rajono savivaldybės vadovai, Seimo ir Europos komisijos nariai.

„Širdis džiaugiasi, kad ši tradicinė Krokialaukio šventė suburia žmones ne tik iš Alytaus rajono. Linkiu puoselėti šį bendruomeniškumo, kaimyniškumo jausmą. Kad kaimynas kaimynui visuomet padėtų“, – sveikindamas šventės dalyvius linkėjo Alytaus rajono savivaldybės vicemeras Aurimas Truncė.

Pasveikinti atvyko ir Europos komisijos narys Virginijus Sinkevičius, Seimo narys Kęstutis Mažeika, Alytaus rajono tarybos nariai.

Šventėje vyko Krokialaukio seniūnijos amatininkų mugė, šventinė prekyba. Nuotaiką kurstė Alytaus rajono savivaldybės kultūros centro meno kolektyvai, grupės „Žemaitukai“, „Tuoj“. Renginyje netrūko pramogų mažiems ir dideliems – buvo galima pajodinėti „Ruminos“ jojimo klubo žirgais, pasmaguriauti vietinių bendruomenių patiekalais.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA