PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 13 d. 21:50

Košmariškas vakaras Vilniuje: studentės naktinės šėlionės bare baigėsi ligoninėje

Vilnius

Studentė po nakties klube atsidūrė ligoninėje / Unsplash

Deimantė StanevičiūtėŠaltinis: ALFA.LT


309320

Vilniaus naktinis gyvenimas dažnai žavi savo energija ir netikėtumais. Tačiau kartais malonus vakaras gali virsti tikru košmaru, kaip nutiko ir vienai jaunai studentei Agnei (vardas pakeistas, redakcijai žinomas – Alfa.lt), kurios istorija dar kartą primena apie pavojus, tykančius naktiniuose klubuose ir baruose.

Barmenas keršijo

Merginos teigimu, istorija prasidėjo įprastą vakarą Vilniuje, studentų pamėgtame bare. Pasak jos, vienas barmenas, žinomas dėl savo polinkio flirtuoti su lankytojomis, dažnai prašydavo merginų jų socialinių tinklų kontaktų, todėl studentė buvo ne išimtis.

Anot Agnės, kai jis paprašė jos „Instagram‘o“ profilio, ji sutiko pasidalinti juo, bet, deja, vaikino atgal socialiniame tinkle neatsekė.

„Jis dėl to labai supyko, klausė, kodėl aš jo neseku, kai kitą kartą atėjau į barą. Atsakiau, jog nenoriu“, – teigė studentė.

Toks Agnės atsakymas sukėlė virtinę nemalonių įvykių. Anot jos, supykęs barmenas atsisakė jai parduoti alkoholį, o baro apsauginis, galimai jo užsakymu, pradėjo grasinti merginai išmesti iš baro už tariamą taisyklių pažeidimą, nors mergina nieko blogo nedarė.

Po kelių gėrimų – prarado sąmonę

„Po kelių tokių incidentų nusprendžiau vengti šio baro, tačiau po kurio laiko ir vėl sugrįžau su draugais, tikėdamasi, kad situacija pasikeitė“, – atskleidė Agnė.

Studentės teigimu, vakaras prasidėjo įprastai – bare užsisakė kelis „shotus“ ir alaus, toliau linksminosi su draugais. Tačiau netikėtai viskas pasisuko kita linkme – mergina atsibudo ligoninėje, vis dar apsvaigusi ir nesuprasdama, kas įvyko.

„Draugai man pasakojo, kad aš visiškai atsijungiau. Žvaigždės forma gulėjau ant baro grindų, beveik be pulso. Mane bandė nuvesti iki bendrabučio, tačiau pamatė, kad aš beveik nekvėpuoju, ir iškvietė man greitąją pagalbą“, – pasakojo mergina.

Agnės teigimu, atvykus greitosios pagalbos automobiliui, kartu pasirodė ir policija, o vienas policininkas, anot jos, sugebėjo iš merginos situacijos net pasijuokti.

„Greitosios pagalbos darbuotojai įkėlė mane į automobilį, o policininkas išsityčiojo ir pasakė: „va, kas būna, kai merginos geria iš kitų pinigų“. Jis omenyje turėjo, kad aš gėriau iš kitų vyrų pinigų, nors aš pati pirkau sau alkoholinius gėrimus“, – stebėjosi mergina.

Atsikėlė ligoninės palatoje

Agnė sako, kad pati prisimena tik ryškią šviesą ir adatos dūrį į veną.

„Aš vėliau jau tik atsimenu, kad pramerkiu akis ir į mane šviečia labai ryški šviesa, girdžiu kaip veža dar kažką vežimėlyje. Vėliau žiūriu, kad aš guliu palatoje ir pamačiau, kad į veną buvo įdurta adata“, – prisiminimais dalijosi ji.

Anot merginos, atsikėlusi iš palatos ji beveik neįstengė prakalbėti, bet buvo išleista iš ligoninės tą pačią dieną.

„Ligoninėje man buvo atliktas kraujo tyrimas, kuris parodė apsinuodijimą, tačiau narkotikų tyrimo gydytojai neatliko. Jie davė man visą kraujo ataskaitą, kuri rodė, kad man buvo apsinuodijimas.

Tačiau mano įtarimu, bare galėjau būti apnuodyta, nes paprastas alkoholio vartojimas negalėtų sukelti tokio stipraus poveikio, kad prireiktų skubios medicininės pagalbos“, – pridūrė ji.

Siunčia patarimą kiekvienai

Agnė norėdama įspėti kitas merginas apie galimus pavojus naktiniuose klubuose, turi keletą patarimų:

„Naktiniame klube saugokite savo gėrimą. Stebėkite jį ir nepalikite be priežiūros. Venkite priimti gėrimus iš nepažįstamų žmonių.

Pasitikėkite savo nuojauta. Jei jaučiate, kad kažkas ne taip, geriau palikite naktinį klubą. Neleiskite kitiems žmonėms daryti jums spaudimą.

Taip pat būkite budrios ir atsargios su nepažįstamaisiais bei nepalikite savo draugų grupės.

Žinoma, kontroliuokite ir suvartojamo alkoholio kiekį ir negerkite per daug.

Be to, būti atsargioms reikėtų ir su socialiniais tinklais. Dalindamos savo socialinių tinklų kontaktus nepažįstamiems vaikinams prisiminkite, kad ne kiekvienas žmogus yra nuoširdus“, – sako studentė.