PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Gegužės 28 d. 13:04

Kokios šiuo metu vyrauja animacinių filmų temos?

Lietuva

Pexels.com nuotr.

EtapliusŠaltinis: Pranešimas spaudai


302615

Animaciniai filmai iki šiol išlieka smagia pramoga ne tik vaikams, bet ir suaugusiems, nes šie piešti arba kompiuterinių technologijų dėka sukurti kūriniai leidžia susidurti su labai mielais, už tikrus žmones žymiai žavesniais personažais. Tokių filmų dėka galime papulti į tokias vietas, į kurias gali nukelti spalvinga žmogaus vaizduotė.

Apie populiariausius šiuo metu animacinius filmus daug informacijos yra interneto svetainėje: https://pickvibe.lt/p/renginiai/animaciniai-filmai.

Kokį animacinį filmą verta rinktis egiptietiškos egzotikos mėgėjams?

Tiems, kurie domisi egiptietiškų mumijų nuotykiais, siūloma apsilankyti animaciniame filme „Mumijos“. Veiksmas vyksta mumijų mieste po Egipto piramidėmis. Jame gyvenantis Tutas privalo vesti faraono dukterį, nors jiedu vienas kitiems nejaučia nė menkiausios simpatijos.
Negana to, faraonas prisakė Tutui surasti dingusį imperatoriškąjį žiedą. Jo paieškos nusikelia į žmonių pasaulį – į šių dienų Londoną. O tada pasipila pynė įvairiausių nesusipratimų, kuriozų ir pribloškiančių netikėtumų, kurie rutuliojasi iki paskutinės filmo minutės.

Kur nueiti kartu su vaikais, jei norima gardžiai pasijuokti?

Jei šeimoje nestokojama humoro jausmo, tada visi jos nariai gali pasižiūrėti mielą animacinę komediją „Beždžionių karalius“. Ši nuotykių kupina kino istorija pasakoja apie tai, kaip simpatiškas beždžioniukas su savo stebuklingąja kovos lazdele leidžiasi į pergalingą žygį prieš demonus, kvaištelėjusį drakonų karalių ir paties savo egoizmą. Pastarąjį jam įveikti padeda pakeliui sutikta kaimo mergaitė.

Koks animacinis filmas moko jautrumo?

Kas mėgsta romantiškas ir mistiškas istorijas, tam apsimoka pažiūrėti animacinį filmą „Mavka – miško siela“. Jame pasakojama apie mistinę miško saugotoją Mavką, kurią sužavi netikėtai išgirsta medine fleita žmogaus, vardu Lukas, grojama melodija. Nors įprastai miško dvasios žmonių privengia, fėja Mavka susidraugauja su Luku, o vėliau tarp jų įsiliepsnoja šiltesni jausmai.
Deja, kaip ir kitose dramatiškose meilės istorijose, taip pat ir šioje į veiksmą įsimaišo ir klastingi veikėjai. Ši vaidmuo atitenka gobšiai turtuolei Kylinai, kuri svajoja nedorais būdais pasiekti amžiną jaunystę ir neblėstantį grožį. Visa laimė, kad ši istorija, kaip ir daugelis į ją panašių, baigiasi laimingai. Tad jeigu tėvai nori, kad jų atžalos neprarastų jautrumo, būtinai turėtų jas nusivesti į šį mielą filmą.

Reklama