PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Balandžio 29 d. 08:36

Klaipėdos rajono savivaldybės atstovai domėjosi ikimokyklinio ugdymo darbo organizavimu Kauno rajono savivaldybėje

Klaipėda

Etaplius.ltŠaltinis: Klaipėdos rajono savivaldybės inf.


299528

Sparčiai augant Klaipėdos rajono gyventojų skaičiui, auga ir ugdymo įstaigų poreikis. Įgyvendinant ikimokyklinės ir priešmokyklinės ugdymo plėtros projektą Gargžduose bei lopšelio-darželio Mazūriškiuose statybą, projekto komandos lankėsi Kauno rajono savivaldybėje, kur susipažino su kolegų ikimokyklinio ugdymo darbo organizavimu, dalijosi įžvalgomis ir sėmėsi gerųjų patirčių.

Vizito Kauno rajono savivaldybėje metu aplankytos keturios ugdymo įstaigos – Užliedžių ir Kačerginės mokyklos-daugiafunkciai centrai, privatus darželis „Vaikystės lobiai“. Iš arti pamatytas ir unikalus šeimos darželis Noreikiškėse „Ąžuolėlis“.

Apie patirtis ir darbą lankytose įstaigose, privačių ugdymo įstaigų kompensavimo tvarką bei ateities planus pasakojo Kauno rajono savivaldybės vicemerė Raminta Popovienė, Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vadovai, ugdymo įstaigų direktorės.

Daugiau apie Klaipėdos rajone įgyvendinamus ugdymo įstaigų plėtros projektus rasite: https://klaipedos-r.lt/projektai/vykdomi-projektai/.