PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Spalio 18 d. 10:29

Klaipėdoje susidūrus dviems automobiliams nukentėjo  keturi žmonės (papildyta)

Klaipėda

Vakarų ekspresas nuotr.

Gytis PankūnasŠaltinis: ELTA


324630

Klaipėdoje penktadienį rytą, netoli Jakų žiedo, įvyko eismo įvykis, kurio metu nukentėjo žmonės, pranešė Bendrasis pagalbos centras (BPC).

Klaipėdoje penktadienį rytą susidūrus dviem automobiliams, avarijoje nukentėjo keturi asmenys.

Anot Bendrojo pagalbos centro, 9.50 val. skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėda, Vilniaus plente, eismo įvykio metu nukentėjo ir prispausti žmonės.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Klaipėdos apskrities vyriausiam policijos komisariatui).

Kaip Eltai sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovė Edita Zdanevičienė, susidūrė „Volkswagen“ ir „Audi“ markių lengvieji automobiliai. Jos teigimu, ugniagesiams teko gelbėti du prispaustus žmones.

„Pagal pirminę informaciją, du prispausti žmonės buvo „Audi“ automobilyje, juos ugniagesiai, panaudoję hidraulinę gelbėjimo įrangą, išlaisvino ir perdavė medikams“, – nurodė PAGD atstovė.

Iš viso, pasak E. Zdanevičienės, eismo įvykyje nukentėjo ir medikams buvo perduoti keturi žmonės.