Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Birutė MontvilienėŠaltinis: Etaplius.lt
Kalėdų stalui dar spėsite pamarinuoti ir iškepti žąsį.
Produktai:
Žąsis, 3 šaukštai druskos, pipirų (juodųjų, kvepiančiųjų), kmynų, česnako.
Gaminimas
Žąsį įtrinti prieskoniais ir palaikyti dvi paras. Į pamarinuotą žąsį prigrūsti obuolių (geriausia antaninių). Dėti į kepimo maišą. Kepti 200° C temperatūroje apie 2 valandas. Po to išimti iš maišo ir apvertus žąsį dar kepti 40 min. Kai apskrus, išimti.
Skanaus!