PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugpjūčio 23 d. 15:53

Sutrikus kelmiškio sveikatai jo angelais sargais tapo policijos pareigūnai

Kelmė

Šiaulių apskrities VPK nuotr.

EtapliusŠaltinis: Šiaulių apskrities VPK


315237

Kelmiškis Vytautas nuoširdžiai dėkoja Kelmės r. policijos komisariato Reagavimo skyriaus pareigūnams Mindaugui Tijūnaičiui ir Audriui Ivoškiui už suteiktą pagalbą.

Vytautas pasakoja, kad birželio 28 d. važiavo automobiliu Kelmės mieste ir kas nutiko vėliau neprisimena.

„Sąmoningas tapau Šiaulių respublikinėje ligoninėje. Kas nutiko kelyje, neprisimenu. Kiek vėliau sužinojau, aš, matyt sustojau prie pėsčiųjų perėjos ir netekau sąmonės. Tuo metu pro šalį važiavo policijos pareigūnai, kurie sustojo ir iškvietė greitąją pagalbą.

Galiu drąsiai pasakyti, kad mano LAIMEI pro šalį važiavo Kelmės r. policijos komisariato pareigūnai, kurie suteikė man didžiulę pagalbą. Pareigūnai pasirūpino jog būtų iškviesta greitoji pagalba, ir buvau nuvežtas į ligoninę.

Pareigūnai pasirūpino mano ir kitų vairuotojų saugumu, nes mano automobilis sustojo važiuojamoje dalyje ir trukdė eismui. Esu labai dėkingas minėtiems pareigūnams už suteiktą pagalbą, tik jų dėka gavau reikiamą gydymą.

Labai džiaugiuosi, kad mūsų rajone dirba pagarbos verti pareigūnai. Dėka jų, šiandien aš gyvenu. Ačiū pareigūnams už sugaištą laiką ir kantrybę“ – padėkos laiške policijos pareigūnams išdėstė Vytautas.