PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Birželio 10 d. 10:55

Kelias - ne tik maršrutas, bet ir istorija. Atraskite ją FOTOGRAFO specialybės mokinių darbų parodoje!

Šiauliai

Šiaulių technologijų mokymo centro informacijaŠaltinis: Etaplius.LT


304167

Džiaugiamės galėdami pakviesti į jau aštuntąją kasmetinę Šiaulių technologijų mokymo centro FOTOGRAFO specialybės mokinių darbų parodą, kuri šiais metais vyks ypatingoje vietoje – VĮ „Regitra“ Šiaulių filiale! Šių metų parodos tema - „Kelias“. Tai ne tik fizinis maršrutas, bet ir metafora, atspindinti gyvenimo kelionę, tikslų siekimą ir nuolatinį judėjimą pirmyn.

Ši vieta simboliškai atspindi kelionės temą, kurią nagrinėja paroda. Būtent „Regitra“ yra institucija, siejama su kelionėmis, vairuotojo pažymėjimų įgijimu ir naujų maršrutų atradimu.

„Kelias“ – tai išties plati tema, suteikianti begalę galimybių kūrybinei saviraiškai fotografijose. Mūsų mokiniai šiame žodyje įžvelgė įvairias prasmes: nuo fizinio kelio, kuriuo keliaujame per pasaulį, iki metaforinio kelio, kurį įveikiame gyvenime.

Parodos lankytojai ne tik galės pasigrožėti įvairių žanrų fotografijomis, skirtingomis kelio interpretacijomis, bet ir pajusti kelionės dvasią, kurią sustiprins simbolinė aplinka.

Parodos atidarymas birželio 13 d. 12 val. vyks VĮ „Regitra“ Šiaulių filiale, o nuotraukomis galėsite džiaugtis visą vasarą!

Paroda, kuri nuves jus į nepaprastas keliones! Atraskite kelią į fotografijos pasaulį!