PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Namai2024 m. Birželio 17 d. 11:46

Kelias į sveikatą – per pirties malonumus

Šiauliai

Pirtis. pixabay.com nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


304462

Elektrinės ir malkomis kūrenamos pirtys – tai vieni perkamiausių Amber Home SPA gaminių. Įmonė prekiauja įvairių dydžių ir dizaino pirtimis, su elektrinėmis ar malkomis kūrenamomis krosnimis, vasarnamių ir kitais medienos gaminiais.

Pirtys siūlomos su dviejų tipų krosnelėmis. Malkomis kūrenamos pirties mediana puikiai šildo ir pirties akmenis, o šios pirties didžiausias privalumas – aukšta temperatūra ir mažas kiekis drėgmės. Elektra šildoma pirtis taip pat užtikrina aukštą temperatūrą, tačiau šios pirties krosnelė yra tvirtinama prie grindų.

Pasak įmonės pardavimų vadybininkės Austės Petrauskienės, nepriklausomai nuo to, kokiu būdu pirtis yra šildoma, jos teigiamas poveikis organizmui yra toks pat efektyvus. Žmogui, sėdint pirtyje, padidėja širdies susitraukimų dažnis ir plečiasi kraujagyslės. Tai gali būti naudinga sveikatai, nes pagerėja širdies ir kraujagyslių darbas, mažinamas raumenų skausmas ir streso lygis. Pirties naudojimas gali pagerinti ir bendrą žmogaus savijautą ar sustiprinti imunitetą.

Amber Home SPA taip pat užtikrina profesionalias konsultacijas, kokybiškus gaminius ir visapusį bendradarbiavimą pagal kiekvieno kliento poreikius. Norėdama išlaikyti aukštą lygį, įmonė visad stengiasi pateikti aktualiausią informaciją apie naujas tendencijas ir siūlomus dizainus.

Įmonė taip pat teikia individualias paslaugas bei, esant galimybėms, pažada įgyvendinti visus klientų pageidavimus ir idėjas, kad kiekvienas galėtų mėgautis malonumais ir gera sveikata savo namuose.

Reklama