PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Gegužės 7 d. 07:53

Kazlų Rūdos savivaldybėje nuosavą automobilį vairavo neblaivi pareigūnė

Kazlų Rūda

Etaplius archyvo nuotr.

EtapliusŠaltinis: Policijos departamentas


300201

Policijos departamentas pranešė, kad užvakar buvo sustabdyra neblaivi nuosavą automobilį vairavusi policijos pareigūnė. Jai tai gali kainuoti karjerą policijoje.

Kaip nurodoma departamento, vakar, gegužės 6 d., 9 val. 25 min., gautas Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimas, kad gegužės 5 d., 11 val. 11 min., Kazlų Rūdos savivaldybėje, Ąžuolų Būdos kaime, sustabdytas nuosavas automobilis „Toyota Auris“, kurį vairavo neblaivi (0,46 prom.) ne tarnybos metu neuniformuota Kazlų Rūdos policijos komisariato pareigūnė (gim. 1981 m.).

Vairuotojai surašytas protokolas, pagal kurį ji gali gauti baudą nuo aštuonių šimtų iki vieno tūkstančio vieno šimto eurų.

Tolimesnės karjeros policijoje klausimas – kol kas neaiškus. Kaip naujienų portalą Etaplius.lt informavo Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Gintarė Navickaitė, šiuo metu vyksta tarnybinis patikrinimas ir yra sprendžiama dėl pareigūnės nušalinimo iš pareigų. Ji Kazlų Rūdos policijos komisariate dirba vyr. tyrėja.