PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugsėjo 12 d. 11:58

Kalvarijos pareigūnai bus skatinami piniginėmis premijomis

Kalvarija

Kalvarijos sav. administracijos nuotr.

Daiva BalčiūnėŠaltinis: Kalvarijos savivaldybės administracija


318176

Kalvarijos savivaldybė siekia pritraukti daugiau policijos pareigūnų.

Vakar Kalvarijos savivaldybės meras Nerijus Šidlauskas ir Harimantas Poškevičius, Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) viršininkas, siekdami įgyvendinti trūkstamų specialistų pritraukimo į Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kalvarijos policijos komisariatą (PK) tvarkos aprašą, pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Susitikime taip pat dalyvavo Kalvarijos administracijos direktorius Gintaras Zavistauskas ir Kalvarijos PK viršininkas Marius Miesčionaitis.

Planuojama pareigūnus skatinti 5 000 Eur vienkartine įsikūrimo išmoka (bruto). Pasirašęs trišalę sutartį, atvykstantis tarnauti trūkstamas policijos pareigūnas įsipareigotų nepertraukiamai, ne trumpiau kaip 3 metus nuo tarnybos Marijampolės apskrities VPK Kalvarijos PK pradžios, dirbti policijos pareigūno pareigose Marijampolės apskrities VPK Kalvarijos PK, ne mažesniu kaip 1 etato darbo krūviu.

Tokiu būdu siekiama skatinti mokymo įstaigas baigusius, jau tarnaujančius policijos pareigūnus pasirinkti tarnybą Marijampolės apskrities VPK Kalvarijos PK, taip užtikrinant Kalvarijos savivaldybėje viešąją tvarką ir visuomenės saugumą bei gerinant saugumo būklę savivaldybėje.