REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Birželio 19 d. 13:12

Kaišiadorių rajone pavogti 24 šulinių dangčiai, nustatyti trys įtariamieji

Kaišiadorys

Kauno AVPK nuotr.

Gytis PankūnasŠaltinis: ELTA


305553

Kaišiadorių rajone pavogti 24 šulinių dangčiai, kiti daiktai, pranešė policija. Aiškinantis vagysčių aplinkybes, nustatyti trys įtariamieji.

Kaip teigiama Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) pranešime, pirminiais duomenimis, per mėnesį Kaišiadorių rajone iš viso pavogti 24 šulinių dangčiai ir kiti metalai, padaryti nuostoliai siekė kelis tūkstančius eurų.

Kaišiadorių rajone šulinių dangčiai buvo vagiami nuo gegužės 8 d. iki birželio 4 d. Vagystės vykdytos Kaišiadorių mieste, Žaslų miestelyje, Guronių kaime. Anot Kauno AVPK, birželio 4 d. pastebėta, jog Guronių ir Kaugonių kaimuose, esančiuose Kaišiadorių rajone, pavogti šeši greitbėgiai, o iš sandėliuojamo metalo laužo buvo pavogtos trumpos bėgių nuopjovos. Iš viso turtinė žala siekė daugiau nei 7 tūkst. eurų.

Kauno AVPK Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė tris galimai šias vagystes vykdžiusius asmenis – du vyrus (gim. 1996 m., gim. 1991 m.) ir moterį (gim. 1984 m.). Rokiškio ir Elektrėnų rajonų gyventojai jau buvo žinomi policijos pareigūnams.

Policija dėl vagysčių atlieka ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA