PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Liepos 10 d. 19:56

Kaip merginai užkalbinti patikusį vaikiną

Lietuva

Pažintis / Pixabay

Alfa.ltŠaltinis: ALFA.LT


308810

Kas sakė, kad flirtas visada turi vykti pagal klasikinio vaidmenų pasiskirstymo taisykles? Jei mergina sumaniai užkalbins vaikiną, pastarajam tai gali net labai patikti. Mūsų patarimai jums padės.

Vienas svarbiausių patarimų flirtuoti nusiteikusiai merginai: išdrįskite! Žinoma, tos, kurios nori užkalbinti patikusį vaikiną, turi nestokoti drąsos ir ryžto. Daugumai merginų tai nesudaro problemų. Pagal statistiką net 90 proc. porų pažinties atvejų pirmą žingsnį padaro dama – vis dėlto dažniausiai duodama tam tikrus kūno signalus, kad padrąsintų vyrą flirtuoti.

Flirtavimo patarimai merginai

Jūs galite aktyviai ir energingai paimti į savo rankas visą iniciatyvą ir tiesiogiai užkalbinti savo geismo objektą. Tik venkite tokių nuvalkiotų triukų kaip: „Aš pamečiau savo telefono numerį. Gal galėtumėte duoti savo?“

Užkalbinti vaikiną galima ir išradingiau. Jei nieko genialaus į galvą nešauna, galite bare ar klube paprašyti įdomaus vaikino žiebtuvėlio ar paklausti kelio į tualetą. Vyrams patinka, kai jie gali pasijusti kam nors reikalingi.

Kaip geriau užkalbinti vaikiną: tiesmukai ar subtiliai?

Kokį variantą pasirinksite ar bandysite surasti aukso vidurį tarp jų, priklausys tik nuo jūsų. Jei esate ekstravertė, energinga ir drąsi, galite pasielgti įžūliau ir net pakviesti patikusį vaikiną išgerti kokteilio ar kavos. Žinoma, viskas priklausys ir nuo to, kokioje vietoje jūs flirtuojate. Naktiniame klube ar vakarėliuose galima elgtis laisviau ir atviriau. O dieną gatvėje ar parke derėtų būti šiek tiek subtilesnei. Čia jūs galite paklausti laiko ar paprašyti parodyti kelią iki kokio nors objekto.