PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 29 d. 16:13

Kaip gauti greitas lėšas?

Lietuva

Freepik.com nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.lt


302807

Kai atsiranda poreikis greitai gauti lengvai prieinamų lėšų, gali būti sudėtinga – tradicinės banko paskolos gavimas užtrunka daug laiko ir reikalauja griežtų patikrinimų, tad daugelis žmonių neturi tam galimybių.

Čia į pagalba atkeliauja lombardas – patogi alternatyva ieškantiems pinigų iš karto. Vienas iš pirmaujančių lombardų Lietuvoje – Banknote.lt lombardas, garsėjantis greitomis ir patikimomis paskolų paslaugomis.

Lombardas – kas tai?

Lombardo paskolos – tai paskolos už užstatą, kuomet skolinama suma atitinka asmeninių daiktų vertę. Skirtingai nuo tradicinių banko paskolų, priklausančių nuo kredito istorijos ir pajamų patikrinimo, lombardo paskolos apsaugomos užstatu. Užstatu gali būti beveik bet kokie vertingi daiktai – nuo papuošalų iki elektronikos.

Lombardo paskolos turi du didelius pranašumus – neatliekami kredito patikrinimai ir greitai suteikiami grynieji pinigai. Tai leidžia nesudėtingai išspręsti finansines problemas net tiems, kurie turi prastą kredito istoriją ir didelį poreikį pinigus gauti greitai. Jei paskola negrąžinama, lombardas parduoda paliktą užstatą ir dėl to nekyla jokių ateities problemų.

Kaip gauti paskolą iš Banknote.lt?

Paskolos gavimas iš Banknote.lt yra nesudėtingas ir paprastas procesas:

  1. Apsilankykite Banknote.lt padalinyje su preke (-ėmis), kurią (-ias) norite įkeisti.

  2. Apmokytas vertintojas įvertins jūsų prekės (-ių) vertę.

  3. Įvertinimo pagrindu Banknote.lt pasiūlys Jums paskolos sumą.

  4. Priėmę paskolos pasiūlymą, grynuosius gausite vietoje.

  5. Jūsų prekė (-ės) bus saugiai saugomos, kol grąžinsite paskolą.

Banknote.lt kaip užstatą priima platų prekių asortimentą, įskaitant, bet neapsiribojant:

  1. Papuošalai (auksas, sidabras, deimantai);

  2. Elektronika (išmanieji telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, planšetiniai kompiuteriai);

  3. Prabangūs laikrodžiai;

  4. Antikvariniai ir kolekcionuojami daiktai;

  5. Transporto priemonių aksesuarai;

Paskolų sąlygos Banknote.lt

Banknote.lt prioritetas – skaidrus darbas, tad visos paskolų teikimo ir grąžinimo sąlygos žinomos iš anksto:

  • Palūkanų normos ir mokesčiai. Siūlome konkurencingas palūkanas ir skaidrias mokesčių struktūras. Palūkanų normos priklauso nuo paskolos sumos ir trukmės, tačiau jos aiškios ir nekintančios nuo pirmos paskolos minutės. Į mokesčius įtrauktos paslaugos aiškiai nurodomos prieš sudarant sutartį, tad jei jums netinka sąlygos – visada galite nesinaudoti paslaugomis.

  • Grąžinimo galimybės. Paskolos grąžinimas Banknote.lt yra lankstus ir patogus. Paskolos grąžinamos per numatytą laikotarpį, paprastai nuo vieno iki trijų mėnesių. Galite grąžinti visą paskolą, arba ją pratęsti mokant tik palūkanas.

Kodėl rekomenduojame naudotis Banknote.lt lombardo paslaugomis?

Jūsų problemos sprendimas – lombardas. Vilnius yra ne vienintelė vieta, kurioje dirbame – paslaugas teikiame ir internetu:

  • Klientų aptarnavimas. Klientų aptarnavimas veikia ne tik filialuose, bet ir internetu. Kilus klausimams, mūsų darbuotojai ras geriausią sprendimą ir padės išspręsti situaciją.

  • Saugumas ir pasitikėjimas. Jūsų daiktai bus saugiai saugomi iki pat paskolos grąžinimo pabaigos – taikome griežtas saugumo priemones, kad apsaugoti jūsų turtą ir suteikti ramybę. Banknote.lt – licenzijuotas lombardas, tad mūsų teikiamos paslaugos atitinka visus standartus.

  • Lankstumas. Suprantame, kad kiekvieno žmogaus finansiniai poreikiai skiriasi, tad siūlome lanksčias paskolos galimybes, pritaikytas konkrečioms aplinkybėms. Teikiame tiek nedideles paskolas trumpam laikui, tiek didesnes paslaugas su pratęstu grąžinimo terminu.

Banknote.lt – patikimas sprendimas greitam lėšų gavimui be tradicinių bankų teikiamų paskolų kuriamo vargo. Greitas užklausos apdorojimas, kredito patikrų išvengimas ir lanksčios paskolos grąžinimo galimybės – tai puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia finansinės pagalbos. Gaukite reikiamus pinigus greitai ir lengvai su Banknote.lt – jūsų patikimu partneriu įvairiose finansinėse situacijose.

Reklama