PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugsėjo 9 d. 15:10

Kaimo bendruomenių šventė Anglininkuose

Biržai

Etaplius.ltŠaltinis: Biržų rajono savivaldybės inf.


317579

Rugsėjo 7 d. Anglininkuose vyko Biržų rajono kaimo bendruomenių sąskrydis ,,Skrydis 2024”. Šiais metais kaimo bendruomenės paminėjo 20 metų jubiliejų.

Renginys prasidėjo simboline kaimo bendruomenių eisena, sveikinimais. Vyko amatininkų ir vietos verslininkų mugė, edukacijos ir žaidimai su Lietuvos policijos atstovais, gaisrininkais, Lietuvos šaulių sąjunga, Lietuvos raudonuoju kryžiumi ir kt. Renginį vainikavo grupės ,,Lietuvaičiai” koncertas.

Mero patarėja Lilija Vaitiekūnienė pasveikino visus susirinkusius ir pasidžiaugė, kad Biržų krašto kaimo bendruomenės yra aktyvios, pilietiškos, draugiškos, energingos. Biržų rajono savivaldybės žemės ūkio skyriaus vedėja Sandra Balčiūnienė prisidėjo, kad savivaldybė bendradarbiauja su kaimo bendruomenėmis, prisideda finansiškai prie projektų, skirtų verslo kūrimui ir plėtrai, bendruomeninės veiklos stiprinimui, ne žemės ūkio veiklų kūrimui ir kt. Mero patarėja Toma Rožėnienė palinkėjo puošti ir garsinti Biržų krašto vardą, kad šio šventinio susitikimo metu per pokalbį, per maistą, per dainas bendruomenės tik dar labiau sustiprintų ryšį.


Foto galerija: