PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Liepos 27 d. 16:20

Jūros šventėje iš atrakciono iškrito du žmonės (PAPILDYTA)

Klaipėda

Greitoji pagalba / Alfa.lt

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


311607

Nelaimė Klaipėdoje vykstančioje Jūros šventėje. Iš veikiančio atrakciono iškrito du žmonės.

Kaip rašo portalas lrt.lt, iš veikiančio atrakciono dėl atsisegusių diržų iškrito du žmonės. Liudininkų teigimu, vienas iš jų buvo vyras, kitas – vaikas.

Nelaimę matę žmonės sako, kad vyras nukentėjo sunkiai.

Greitosios medicinos pagalbos Klaipėdos filialo atstovai apie gautą tokį iškvietimą informaciją patvirtino, tačiau neatskleidžia nei kas tiksliai, nei kaip sunkiai nukentėjo.

Anot Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų, nelaimė įvyko 15:12 val. Priešpilio gatvėje. Vyras nukrito iš didelio aukščio. Jį skubiai į ligoninę išgabeno greitosios medicinos ekipažas. Dėl antro nukentėjusio dar nėra jokios patvirtintos informacijos. Įvykio vietoje dirba policija.

Vienam naujienų portalui liudininkas teigė, kad pirmas iškrito maždaug vienuolikos metų vaikas, o tada – jį gelbėti mėginęs vyras. Pagal amžių galintis vaikui būti seneliu. Anot liudininko, abu nukentėjusieji sužaloti rimtai, patyrę lūžių.

Pirminiais duomenimis, atrakcionai į Jūros šventę atvežti iš Čekijos. Kol kas tiksliai nežinoma, kodėl įvyko nelaimė.

Įvykio vietoje dirbantys pareigūnai dėl saugumo atrakcioną uždarė. Pirminiais duomenimis, pareigūnai patys tikrino, kaip jis veikia. Eskperimento metu į akis krito užraktų veikimas.

Papildyta

Sekmadienio rytą Policijos departamentas informavo, kad šeštadienį į Klaipėdos ligoninę iš Klaipėdos, Priešpilio g., pristatyti ir dėl įvairių sužalojimų paguldyti berniukas (gim. 2016 m.) ir vyras (gim. 1965 m.). Jie abu atrakcionų parke iškrito iš besisukančios karuselės.