PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Jaunimas2024 m. Gegužės 21 d. 15:50

Joniškyje vyko šeimų šventė

Joniškis

Autorių nuotr.

EtapliusŠaltinis: Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centras


301898

Gegužės 15-ąją švenčiame Tarptautinė šeimos diena. Šeima – pati didžiausia sąskaita, kurią laikome ne banke, o nešiojame ir saugome savo širdyse. Norėjome išskirtinai paminėti šią dieną, todėl nusprendėme į šeimų kasdienybę įnešti šiek tiek linksmybių. Gegužės 18-ąją Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro socialinės darbuotojos darbui su šeimomis pirmą kartą surengė šventę šeimoms. Ši šventė skatina kurti bendruomeniškumą, moko palaikymo, supratimo. Kiekvienam reikalingas saugumas, kurį randame tik savo šeimose.

Joniškio miesto stadione nuo ryto šurmuliavo vaikai, vyko pasiruošimas šventinei programai, į šventinį renginį rinkosi šeimos ir svečiai. Sveikinimo žodį susirinkusiems sakė įstaigos direktorė Alma Bačianskienė. Atidarę šventę visi įsitraukė į smagias pramogas: mankštinosi, dalyvavo šeimų rungtyse, piešė šeimos paveikslą. Renginio rungtys vaikams labai patiko, visi stengėsi, bet kaip visada nugalėjo draugystė.

Kad šventės prisiminimai niekur nedingtų – visos šeimos atminimui gavo momentinę nuotrauką, vaikams įteikti saldūs prizai. Po sveikinimų ir apdovanojimų šeimos pakviestos prie užkandžių stalo. Norime nuoširdžiai padėkoti mūsų šventės rėmėjams: Joniškio duona, Joniškio sporto centras, Joniškio rajono vaiko ir šeimos gerovės centro direktorei. Jūsų parama padėjo sukurti puikią šventę, palikusią šiltus prisiminimus tiek tėveliams, tiek vaikučiams.

Autorius: Aistė Jakaitienė, Edita Zalogienė, Jovita Jokūbaitienė, Monika Melytė, Roberta Jakobsevičienė, Simona Kovrigienė, Žileli Slah


Foto galerija: