PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Spalio 3 d. 13:20

Joniškyje iškilmingai paminėta Angelų sargų diena

Joniškis

Etaplius.LTŠaltinis: Joniškio rajono savivaldybė


321871

Spalio 2-osios popietę Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnai rinkosi į Joniškio Švč. Mergelės Marijos ėmimo į dangų, kur paminėjo profesinę šventę – Angelų sargų dieną.

Minėjimas prasidėjo šventomis mišiomis, kurias aukojo dekanas, Joniškio Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčios klebonas Remigijus Jurevičius.

„Šiandien minime Angelų sargų dieną. Angelai ir policijos pareigūnai išties panašūs. Tai ne tik pareiga, bet ir įsipareigojimas sau, savo šeimai, artimui, visuomenei, valstybei“, – po šventųjų mišių sveikindamas policijos pareigūnus su profesine švente sakė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato viršininkas Marijus Macis.

Joniškio rajono savivaldybės meras Vitalijus Gailius ir vicemerė Vaida Aleknavičienė taip pat pasveikino Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnus su Angelų sargų diena, padėkojo už pasiaukojimą, drąsą, ir atkaklumą užtikrinant visuomenės saugumą bei palinkėjo neišsenkančios energijos, stiprybės ir sveikatos atsakingame darbe. Angelų sargų dienos proga mero padėkos raštai už pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą ir indėlį, užtikrinant žmonių saugumą Joniškio rajone įteikti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus tyrėjai Gabrielei Alčauskei ir Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus tyrėjui Laurynui Narkui.

Renginio metu M. Macis įteikė Lietuvos policijos generalinio komisaro Renato Požėlos padėką Joniškio seniūnijos seniūnei Janinai Augustinaitienei už bendradarbiavimą su Lietuvos policiją.

Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnus su profesine švente sveikino LR Seimo nario Liudo Jonaičio padėjėja Inga Brūžienė, socialiniai partneriai ir kiti svečiai.

Muzikinius kūrinius renginio dalyviams dovano Joniškio Algimanto Raudonikio meno mokyklos mokiniai ir Šiaulių katedros choras „Džiaugsmas“ (vad. R. Juzukonis).