REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Kriminalai2024 m. Gegužės 17 d. 13:55

Jonavoje sulaikytas narkotikų platintojas

Jonava

Kauno AVPK nuotr.

Gytis PankūnasŠaltinis: ELTA


301560

Jonavoje policijos pareigūnai ketvirtadienį sulaikė galimai narkotines medžiagas platinti pasirengusį asmenį, pranešė policija.

Kaip skelbė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, Jonavos pareigūnai surengė pasalą Jonavoje ir sulaikė du vyrus, iš kurių – vienas (gim. 1995 m.) galimai platino narkotines-psichotropines medžiagas, o kitas – galimai jas įsigijo (gim. 1990 m.).

Sulaikyti asmenys yra žinomi policijos pareigūnams už anksčiau padarytas įvairias nusikalstamas veikas. Pareigūnai, siekdami išaiškinti nusikalstamą veiką, atliko kratą narkotinių medžiagų platinimu įtariamo vyro namuose ir garaže.

Nuodugniai patikrinus patalpas, rasta daugiau nei 60 maišelių su galimai narkotinėmis-psichotropinėmis medžiagomis. Įtariama, kad tai – kanapės ir amfetaminas, kurie buvo supakuoti ir paruošti realizacijai – nelegaliai prekybai.Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą. Už nusikalstamas veikas asmenims gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Tyrimą organizuojančio ir jam vadovaujančio Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokuroro prašymu jonaviečiui, kuris galimai platino narkotines-psichotropines medžiagas, skirta kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.




REDAKCIJA REKOMENDUOJA