PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Spalio 10 d. 20:11

Jazzu prisiminė susidūrimą su pavojinga gentimi: mus uždarė, žiūrėjo smerkiančiai

Lietuva

Justė Arlauskaitė-Jazzu. LRT nuotr.

Etaplius.ltŠaltinis: Pranešimas spaudai


323129

„Kai tu įeidinėjai į studiją, aš turėjau du klausimus – kaip tu jautiesi po vakarykštės netekties ir laidotuvių“, – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Vakare su Audrium Giržadu“ atlikėjos Justės Arlauskaitės-Jazzu klaus laidos vedėjas.

Žinomai moteriai pasidalinus jautria istorija, Audrius Giržadas kalbės toliau: „Tu esi artistė, kuri iššaukia lietų.“ Jis prisimins, kad per Jazzu koncertus visuomet prasideda didžiausios audros.

„Manęs vieną kartą vos nenutrenkė elektra. Tada visi muzikantai pabėgo, jau scena praktiškai griuvo, o aš atsisuku ir matau savo pianistą – mes kartu iki pat galo dainavome. Bet aš stovėjau basomis kojomis ant laidų, tai galėjo baigtis labai blogai“, – pasakos J. Arlauskaitė-Jazzu.

Be to, garsi atlikėja pasidalins ir dar viena šiurpą keliančia istorija, kai drauge su savo vyru Donatu lankėsi Peru: „Mes atvažiavome į vieną šamanų kaimelį ir jiems pasakėme, kad planuojame plaukti pas vietinę gentį. Ir mums jų kaimelio vadas iš karto sako: „Ne! Ne! Ne!“, ir man rodo laikraštį su vienos moters nuotrauka.

Žinoma, mes nieko neklausėme ir plaukėme, kur buvome suplanavę. Ten – tokia vieta, kur važiuoja žmonės iš viso pasaulio ir turėtų būti eilės, o staiga mes išlipame ir esame tik du baltieji žmonės. Mums uždarė vartelius, vietiniai iš savo namų žiūrėjo į mus smerkiančiai ir mūsų neišleido.“

Kaip J. Arlauskaitė-Jazzu su savo mylimuoju išnešė sveiką kailį iš vienos pavojingiausių genčių, kurioje vos prieš savaitę buvo įvykdytas Linčo teismas? Visą tai ir dar daugiau garsi moteris laidoje „Vakare su Audrium Giržadu“ papasakos jau šiandien. Laidą nuo 21.30 val. bus galima žiūrėti per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt.