PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 14 d. 15:33

Jau šį mėnesį prasidės Anykščių lopšelio-darželio „Eglutė“ modernizavimo darbai

Anykščiai

Silvijos Sakevičiūtės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Anykščių rajono savivaldybė


301157

Vakar, gegužės 13 d., meras Kęstutis Tubis kartu su patarėju Linu Šulskumi ir administracijos direktore Jurgita Baniene susitiko su UAB „Versiculus“ vadovu dėl Anykščių lopšelio-darželio „Eglutė“ modernizavimo rangos darbų pradžios.

Susitikimo metu kalbėta apie darbų eigą, pagrindinius numatytus darbus, problemines pastato vietas.

Sutartis tarp šalių pasirašyta š. m. gegužės 9 d., kuria rangovai įsipareigoja baigti darbus nuo sutarties pasirašymo dienos per septynis mėnesius.

Modernizuojant darželio pastatą bus atliekami lauko fasado šiltinimo darbai, lietaus sistemos tvarkymo darbai, aplinkos tvarkymo darbai. Darželis taps jaukesnis, patrauklesnis, šiuolaikiškesnis,

Po susitikimo Meras su rangovais vyko į Anykščių lopšelį-darželį „Eglutė“, kur apžiūrėjo esamuoju momentu problemines pastato vietas, atkreipė dėmesį į langus, kurie nesandarūs ir neekonomiški. Priimtas sprendimas prieš pradedant darbus vieną langą išimti, išanalizuoti esamą būklę, įdėjimo kokybę ir ieškoti sprendimų kaip pagerinti langų sandarinimo problemą visame pastate.

Po projekto įgyvendinimo pagerės ugdymo(si) sąlygos, bus užtikrinta sveika, saugi ir jauki aplinka, gerės ugdymo kokybė, o svarbiausia bus padidintas pastato energetinis efektyvumas.


Foto galerija: