PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Spalio 23 d. 15:40

Jau galima užsiprenumeruoti savaitraštį „Etaplius“ 2025 metams

Šiauliai

„Etaplius“ redakcijaŠaltinis: Etaplius.LT


321737

20 metų jubiliejų atšventęs savaitraštis „Etaplius“ skelbia džiugią žinią – savaitraščio prenumeratos kaina nesikeičia. 2025 metams jį jau galima užsiprenumeruoti internetu arba užsukus į prekybos centruose „Akropolis“ ir „Saulės miestas“ esančius „Splius“ klientų aptarnavimo skyrius.

Ištikimiausi savaitraščio skaitytojai – prenumeratoriai ir pirkėjai – jau įsitikino, kad kiekvieną penktadienį išeinantis leidinys dovanoja gerų emocijų, suteikia žinių, leidžia geriau pažinti šalia esančius žmones ir save, padeda justi miesto, regiono pulsą, orientuotis šalies, pasaulio įvykiuose. Savaitraštyje „Etaplius“ yra viskas, ko reikia jūsų patogiam gyvenimui: savaitės TV programa, kryžiažodžio žaidimas, artimiausi sporto ir kultūros renginiai, teatro repertuaras, smagios istorijos, gardžių patiekalų receptai ir, žinoma, rimtos aktualijos, interviu su žinomais žmonėmis.

Savaitraščio kolektyvas visada stengėsi ir stengsis, kad jūsų ryto ori tradicija – susidomėjus pasklaidyti spausdintą laikraštį – išliktų ir nenuviltų.

Savaitraštį prenumeruoti gali tik Šiaulių, Kuršėnų, Radviliškio, Joniškio, Kelmės gyventojai.

Prenumeruoti paprasta regioninių naujienų portale https://etaplius.lt/prenumerata.

„Etaplius“ savaitraščio prenumeratos kaina su pristatymu į namus:

6 mėn. prenumerata – 25,20 Eur.

3 mėn. prenumerata – 12,60 Eur.

1 mėn. prenumerata – 4,20 Eur.

„Etaplius“ savaitraščio elektroninės versijos prenumerata – 2,40 Eur/mėn.

Už savaitraščio „Etaplius“ prenumeratą galite sumokėti pavedimu arba atvykę į „Splius“, UAB, klientų aptarnavimo skyrių:

PPC „Saulės miestas“ (Tilžės g. 109, Šiauliai);

PPC „Akropolis“ (Aido g. 8, Šiauliai).