Aktualu | Gyvenimas | Pramogos | + Projektai | Specialiosios rubrikos |
Pasirinkite savo miestą | Vilnius | Kaunas | Klaipėda | Šiauliai | Panevėžys | Marijampolė | Telšiai | Alytus | Tauragė | Utena |
Asociatyvi pixabay.com nuotr.
Reporteris UgnėŠaltinis: Etaplius.lt
Sakysite ir vėl makaronai? Tačiau kitas paruošimo būdas, kitoks padažas ar netradiciniai ingredientai ir burnoje – naujas skonis. Siūlau išbandyti netradicinį makaronų ir morkų duetą.
Reikės:
* 1 pakuotės Spagečių;
* apie 500 g. vištienos krūtinėlės;
* 300 ml. grietinėlės;
* 1 didesnės morkos;
* prieskonių: druskos, pipirų, petražolių.
Gaminame:
Makaronus verdame pasūdytame vandenyje (kaip nurodyta ant pakuotės). Keptuvėje pakaitiname sviestą ir sudedame smulkiai pjaustytą vištieną. Smulkiai sutarkuojame morką ir beriame į keptuvę. Vištieną ir morkas pagardiname pipirais, druska ir kitais mėgstamais prieskoniais. Kai vištiena gražiai apskrus, o morkos suminkštės, pilame grietinėlę ir viską išmaišome. Baigę gaminti padažą, jį pilame ant makaronų. Patiekalą pagardiname smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!