PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Virtuvė2018 m. Rugpjūčio 23 d. 14:26

Itališka vakarienė: makaronai su vištiena morkų ir grietinėlės padaže

Vilnius

Asociatyvi pixabay.com nuotr.

Reporteris UgnėŠaltinis: Etaplius.lt


49567

Sakysite ir vėl makaronai? Tačiau kitas paruošimo būdas, kitoks padažas ar netradiciniai ingredientai ir burnoje – naujas skonis. Siūlau išbandyti netradicinį makaronų ir morkų duetą.

Reikės:

* 1 pakuotės Spagečių;

* apie 500 g. vištienos krūtinėlės;

* 300 ml. grietinėlės;

* 1 didesnės morkos;

* prieskonių: druskos, pipirų, petražolių.

Gaminame:

Makaronus verdame pasūdytame vandenyje (kaip nurodyta ant pakuotės). Keptuvėje pakaitiname sviestą ir sudedame smulkiai pjaustytą vištieną. Smulkiai sutarkuojame morką ir beriame į keptuvę. Vištieną ir morkas pagardiname pipirais, druska ir kitais mėgstamais prieskoniais. Kai vištiena gražiai apskrus, o morkos suminkštės, pilame grietinėlę ir viską išmaišome. Baigę gaminti padažą, jį pilame ant makaronų. Patiekalą pagardiname smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!