PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Laisvalaikis2024 m. Liepos 8 d. 09:28

Išsamiai apie 5 populiariausius Turkijos viešbučiais šeimoms

Lietuva

EtapliusŠaltinis: Etaplius.lt


308255

Šeimos, keliaujančios su mažaisiais poilsiautojais, gana dažnai renkasi Turkiją. Ne veltui, Turkijoje viešbučių ir pramogų pasirinkimas – itin gausus. Čia galima rasti tiek ekonomiškų, tiek prabangių viešbučių šeimoms su didelėmis teritorijomis ir plačiu pramogų pasirinkimu. Tad toliau apie 5 populiariausius šeimų viešbučius, galinčius pasiūlyti neįkainojamą patirtį visai šeimai.

1. Long Beach Resort Hotel & SPA

Tai vienas iš populiariausių viešbučių šeimos atostogoms su mažamečiais vaikais. Šiuolaikiškas viešbutis yra įsikūręs Alanijoje ir idealiai pritaikytas šeimos poilsiui. Čia rasite mini klubą, kino sales, vaikiškus baseinus su kalneliais ir specialias programas vaikams. Animatoriai visų atostogų metu neleis nuobodžiauti ir įtrauks vaikus į įvairias smagias veiklas.

2. Delphin Deluxe Resort

Šiame viešbutyje tiek vaikai, tiek suaugusieji turės begalę pramogų. Delphin Deluxe viešbutis taip pat įsikūręs Alanijoje ir svečiams gali pasiūlyti baseinus, vandens kalnelius, SPA centrus, barus ir net 7 a la carte restoranus. Ant jūros kranto esantis viešbutis leis stebėti pasakiškus saulėlydžius ir mėgautis jūros vandens pramogomis.

3. Rixos Premium Tekirova

Tai vienas iš garsiausių premium klasės viešbučių, idealiai tinkančių šeimos atostogoms. Viešbutis yra įsikūręs nuostabiame Kemero regione ant jūros kranto, todėl galima mėgautis saulės voniomis paplūdimyje ir saugiai išsimaudyti jūroje. Dienos metu viešbutyje vyksta įvairūs animatorių užsiėmimai, įdomūs pramoginiai renginiai. Taip pat čia rasite didelį pasirinkimą vandens kalnelių, baseinų, žaidimų aikštelių.

4. Rixos Sungate

Dar vienas puikus RIXOS tinklo viešbutis, įsikūręs gamtos apsuptyje, Kemero kurorte. Šiame viešbutyje galima pailsėti auksinio smėlio paplūdimyje ar šalia baseino, kurių čia yra daugiau nei 10. Vaikai smagiai laiką galės leisti vandens parke, mini klube ar atskiroje vaikų žaidimų erdvėje, kurioje yra mokomųjų, lavinančių žaidimų. Tėvai gali apsilankyti boulingo salėje, išbandyti savo jėgas teniso kortuose ar kituose sporto bei pramogų renginiuose.

5. Mukarnas SPA & Resort

Tai puiki vieta toms šeimoms, kurios nori ramesnio poilsio. Šio viešbučio teritorija nėra didelė, tačiau yra labai jauki ir gražiai apželdinta. Čia rasite kelis baseinus, vandens kalnelius ir SPA centrą. Kadangi viešbutis įsikūręs Alanijos pakrantėje, turi nuostabų smėlėtą paplūdimį, iš kurio galima stebėti auksinius saulėlydžius ir saugiai maudytis Viduržemio jūroje.

Tai vieni iš populiariausių viešbučių, kuriuos dažnai renkasi šeimos, keliaujančios su vaikais. Žinoma, Turkija gali pasiūlyti ir daugiau šeimoms skirtų viešbučių. Dėl to susisiekę su kelionių agentais, pasiteiraukite jų, kokius dar viešbučius galėtų pasiūlyti įsimintinoms šeimos atostogoms. Tad nedelskite ir kreipkitės į profesionalus, kurie išpildys visus keliamus lūkesčius. Daugiau informacijos galite rasti paspaudę ant šios nuorodos: https://labaspasauli.lt/.

Reklama