PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Liepos 23 d. 14:33

Ignalinos turizmo informacijos centras persikėlė į naujas patalpas

Ignalina

Lina KovalevskienėŠaltinis: Ignalinos rajono savivaldybė


310872

Liepos 23 d. Ignalinos rajono turizmo informacijos centre būta daug džiaugsmingų nuotaikų ir malonaus šurmulio. Ignalinos kraštą pristatanti įstaiga persikėlė į naujas patalpas. Nuo šiol jos adresas – Ateities g. 18 A, visai šalia Savivaldybės ir Laisvės aikštės.

Turizmo informacijos centro direktorė Joana Lichadziauskienė dėkojo rajono valdžiai už priimtus sprendimus, idėjos palaikymą, taip pat remonto darbus organizavusiems specialistams, visiems atėjusiems pasveikinti ir kartu su bendradarbėmis džiaugėsi jaukiomis, gražiai įrengtomis erdvėmis. Simbolinę juostelę perkirpo direktorė ir meras Laimutis Ragaišis. Patalpas pašventino ir visus bendrai maldai pakvietė Ignalinos parapijos klebonas, dekanas Vidas Smagurauskas.

Meras džiaugėsi, kad po remonto ir moteriškų rankų prisilietimo pastato erdvės atgijo, tapo labai jaukios, jose ,,dūšia atsirado“. Jis linkėjo, kad čia užėjusieji visada būtų maloniai sutikti, o darbuotojų veiduose šviestų šypsenos. Kartu meru Centro darbuotojas pasveikino ir įkurtuvių dovanėles įteikė vicemerai Vaidotas Židanavičius ir Imantas Umbražiūnas. Su dovanomis atskubėjo ir kaimynai iš kultūros įstaigų. Sveikino Ignalinos krašto muziejaus direktorė dr. Regina Mikštaitė-Čičiurkienė, Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Loreta Aleknienė. Naujomis patalpomis džiaugėsi mero patarėja Indrė Gruodienė, savivaldybės administracijos direktorius Vidas Kreivėnas, Infrastruktūros plėtros ir statybos, Investicijų ir strateginio planavimo skyrių vadovai, specialistai. Svečiai linkėjo sėkmingo darbo pristatant ir garsinant Ignalinos kraštą, daug lankytojų, naujų idėjų ir geros energijos.

Ignalinos rajono turizmo informacijos centras kviečia aplankyti Ignaliną ir būtinai užsukti į Ateities g. 18 A. Ežerų ir pušynų apsuptas, ryčiausias Lietuvos kraštas visais metų laikais laukia svečių. Vos valanda su puse kelio nuo Lietuvos sostinės Vilniaus ir Jūs jau Ignalinoje. Čia paprasta atvykti ir traukiniu ar autobusu. Tai nuostabi kurortinė vietovė, atverianti vandens kelius į visą Lietuvą ir Baltijos jūrą. Veiklos ras kiekvienas – ir mėgstantys aktyvų poilsį, sportą, ir ramų pabuvimą prie ežero, kaimo turizmo sodyboje.