PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 20 d. 13:02

Ignalinos rajono valdžia susitiko su gyventojais

Ignalina

Susitikimas. Ignalinos r. savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Ignalinos rajono savivaldybė


305775

Birželio 19 d. savivaldybės vadovai susitiko su Ignalinos ir Ignalinos miesto seniūnijų gyventojais ir užbaigė susitikimų ciklą.

Ignalinos miesto seniūnijos specialistė, atliekanti seniūno funkcijas, Rita Šimkūnienė ir Ignalinos seniūnas Jonas Polita pristatė pagrindinius seniūnijų atliktus darbus.

Meras Laimutis Ragaišis informavo gyventojus apie neseniai pradėjusius dirbti Ignalinos butų ūkio, Ignalinos šilumos tinklų, Ignalinos „Šaltinėlio“ mokyklos vadovus ir atsiskaitė už 2023 metų veiklą. Meras kalbėjo apie laukiančius iššūkius, planuojamas darbus, pristatė dalyvaujamąjį biudžetą ir kvietė bendruomenes teikti pasiūlymus. Pažymėtina, kad po viešo svarstymo atrinktam projektui įgyvendinti gali būti skiriama iki 60 tūkst. eurų.

Laimutis Ragaišis apgailestavo, kad Dūkšto mieste ir Didžiasalyje neliko vaistinių. Deramasi su vaistinių tinklais ir bandoma spręsti problemą. Nemokamas važiavimas vietinio susisiekimo maršrutais šiek tiek palengvina dėl šios priežasties kylančius sunkumus, tačiau ir toliau bus ieškoma sprendimų padėti minėtų vietovių gyventojams apsirūpinti vaistais.

Ignalinos gyventojai išreiškė pageidavimą įrengti vandens gręžinį Ignalinos kapinėse, sutvarkyti apšvietimą, Palūšės bendruomenė prašė pakoreguoti Pašakarvės gatvės Palūšėje projektą.

Daug gražių žodžių buvo išsakyta Jonui Politai. Gyventojai dėkojo seniūnui už paslaugumą, geranoriškumą ir pagalbą prireikus.