PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 10 d. 09:25

Ignalinos butų ūkis turi naują vadovą

Ignalina

Ignalinos rajono savivaldybės ir ignalina.info nuotr. koliažas

Etaplius.ltŠaltinis: Ignalinos rajono savivaldybė


304138

Ignalinos rajono savivaldybė dalijasi džiugia naujiena – UAB Ignalinos butų ūkiui vadovauti pradėjo naujasis direktorius Algirdas Vaidotas.

Kėdainių krašto kilęs A. Vaidotas 1983 m. baigė tuometinį Kauno technologijos institutą (specialybė – atominės elektrinės ir jos įrengimų inžinierius). Yra baigęs keletą tarptautinių ir nacionalinių kursų, kuriuose įgijo saugos, aplinkosaugos, vadybos, viešųjų pirkimų, rizikos analizės ir vertinimo, tarptautinių projektų rengimo ir kitus specifinius darbui reikalingus sertifikatus. Pastaruoju metu dirbo su energetiniais projektais ir atsinaujinančiaisiais energijos ištekliais.

Inžinerinėse pareigose yra dirbęs Ignalinos AE, Ignalinos šilumos tinkluose, Ignalinos rajoninėje statybos organizacijoje, 10 metų dirbo valstybės tarnautoju. Turi nemažai vadovaujamo darbo patirties (nuo projekto vadovo iki įmonės vadovo), teko rengti ir įgyvendinti keliolika tarptautinių projektų, bendrauti su užsienio įmonių ir tarptautinių organizacijų atstovais. Gauta patirtis statant ir eksploatuojant įvairius inžinerinius įrenginius bei sistemas, dalyvaujant ES EK projektų analizėse ir rizikos procesų Lietuvoje ir užsienyje vertinime, bendradarbiavime su institucijomis.