PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Spalio 3 d. 09:02

Ignalinoje minėta Angelų sargų diena

Ignalina

Ignalinos r. savivaldybės nuotr.

Lina KovalevskienėŠaltinis: Utenos r. savivaldybė


321782

Ignalinos Angelai Sargai savo profesinės šventės dieną pradėjo nuo bendros maldos. Už gyvus ir šį pasaulį jau palikusius policijos pareigūnus, jų šeimas ir artimuosius Šv. Mišias aukojo Ignalinos parapijos klebonas, dekanas Vidas Smagurauskas.

Visiems susirinkusiems jis linkėjo sveikatos, stiprybės, sėkmės, šviesios tarnystės dvasios, Viešpaties palaimos ir dangiškųjų Angelų globos. ,,Esate matomi, reikalingi. Jūsų tarnystė yra sąžinės balsas. Šį darbą sunku apriboti valandomis. Ir turbūt nėra buvusių policininkų, nes įstatymas visada įrašytas jūsų širdyje...“,– kalbėjo V. Smagurauskas.

Mišiose dalyvavo ir pareigūnus, policijos rėmėjus sveikino Ignalinos rajono savivaldybės vicemeras Vaidotas Židanavičius, pasidžiaugęs puikiu, stipriu komisariato kolektyvu, jo sutelktu darbu ir saugumu, kurį kasdien galime jausti. „Linkiu jums sėkmingos tarnybos, visuomenės palaikymo ir pagarbos. O į namus sugrįžusius tegul jus pasitinka šiluma, ramybė ir meilė“, – linkėjo vicemeras.

Angelų Sargų (Policijos) dienos proga Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariato viršininkui Donatui Šemekliui buvo įteikta jam ir komisariato kolektyvui skirta savivaldybės padėka už bendradarbiavimą ir iniciatyvumą organizuojant rajono renginius, palaikant gyventojų saugumą, vykdant prevencines akcijas.

Klebonas Vidas Smagurauskas visiems pareigūnams, policijos rėmėjams dovanojo po žvakę su Ignalinos bažnyčios vaizdu, kad ji primintų ir paskatintų dažniau ateiti į maldos namus: „Juk esame tik silpni žmonės ir sustiprinimo reikia visiems“.