PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Veidai2024 m. Gegužės 30 d. 16:38

Ievą Carter nupurtė elektra, spyrė arklys: Princesės viešnagė Pelenės kaime pasakos nepriminė

Lietuva

Gediminas MalaškevičiusŠaltinis: Pranešimas spaudai


302954

„Jautresnius žiūrovus prašome pasitraukti nuo ekrano, nes juos gali ištikti juoko priepuolis“ – tokio perspėjimo prireikė pirmąkart projekto „Pelenė Princesė“ istorijoje. Šįkart apsikeitimas gyvenimais abiem laidos dalyvėms atnešė ypač stiprių įspūdžių ir naują vertinimą tam, ką turi.

Pelenė Neringa prieš penkerius metus miestą iškeitė į gyvenimą kaime, kur gyvena su vyru ir sūneliu. Ji kasdien sukasi ūkyje, prižiūri auginamus žirgus, o keliskart per savaitę dirba gyvūnų prieglaudoje.

„Mano laisvalaikis taip pat yra kaime, iš žirgyno – į kiemą“, – sakė Neringa.

Princesė Ieva – tikra Neringos priešingybė. 27-erių metų moteris gyvena tarp Raseinių ir Londono. Ieva, taip pat žinoma Ievos Carter vardu, dirba modeliu ir aktore.

„Kiti mano pajamų šaltiniai – „TikTok“, „Instagram“, „Onlyfans“. Lietuvoje daug kam tai dar nepriimtina, bet mano „Onlyfans“ nėra kaip kitų merginų – tikrai verta nusipirkti“, – kalbėjo Ieva.

Paklausta, ko labiausiai bijo, Princesė žodžių į vatą nevyniojo.

„Mėšlo ir š*do“, – lyg nuspėdama kelias artimiausias savo dienas sakė ji.

Atvykus į Pelenės Neringos ūkį, Ievos laukė darbai ūkyje – teko šerti žirgus, juos šukuoti, krauti šieną, o galiausiai ir surinkti šunų paliktas kvapnias dovanėles. Sekėsi nekaip – smailūs aukštakulniai smigo į žolę ir purvą, o prisilietus prie elektrinio piemens, Ievą nupurtė elektra.

Lyg įspūdžių nebūtų pakankamai, teko patirti ir ponio Karamelės spyrį į krūtinę. Galiausiai Ievą į ūkio darbus karutyje vežė Pelenės Neringos vyras.

Susitikus pasibaigus išbandymams, Pelenė susigraudino – įsitikino, kad nenorėtų savo gyvenime nieko keisti. Anot jos, moteriškumas – tai ne suknelės ar makiažas.

„Nemanau, kad drabužių keitimas, pasidažymas, kiekvieną dieną skirtingi kvepalai mane paverstų kitokia. Aš esu tokia, kokia esu. Šiandien tie sudėlioti taškeliai – suknelė ar makiažas – tik pabrėžė tai, ką aš turiu kiekvieną dieną. Šiandien tai tik buvo pakelta į viršų“, – sakė Pelenė Neringa.


Foto galerija:


Pamokos, arkliai ir moteriškumas – naujausioje „Pelenė Princesė“ dalyje tik per LNK.LT.