PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 14 d. 10:42

Į tolesnę tarnystę palydėtas kunigas Donatas Kryževičius

Pakruojis

Etaplius.ltŠaltinis: Etaplius.LT


301116

Praėjusį sekmadienį kunigas Donatas Kryževičius paaukojo paskutines savo Šv. Mišias Pakruojo krašte – Vyskupo sprendimu toliau savo kelią jis tęs Kražių parapijoje.

Net 17 metų Pakruojo rajone, Lygumų ir Klovainių parapijose kunigavęs D. Kryževičius išsiskyrė begaliniu nuoširdumu, santūrumu, o darbštumu užsitarnavo tikinčiųjų pagarbą ir pasitikėjimą. Paskutinius 8 metus kunigas D. Kryževičius praleido Klovainiuose. Jo iniciatyva sutvarkyta ir atnaujinta Klovainių bažnyčia – pakeistas stogas, perdažytas ir iš pagrindų atnaujintas fasadas. Padėkoti už rūpinimąsi vietos bendruomene, nuolankią tarnystę tikintiesiems, Švč. Trejybės bažnyčios puoselėjimą atvyko Pakruojo rajono savivaldybės meras Saulius Margis, vicemerė Simona Lipskytė, savivaldybės administracijos direktorius Mindaugas Veliulis. Dėkodamas meras S. Margis negailėjo nuoširdžių ir gražių padėkos žodžių kunigui Donatui. Jo pastangomis visada pavyzdingai buvo tvarkoma bažnyčios aplinka, nuoširdžiai dalyvaudavo ir prisidėdavo prie bendruomenės veiklos.

Visada gaila paleisti žmones, kurie nuoširdžiai dirba Pakruojo rajono labui, yra mylimi ir gerbiami žmonių. Niekada nepamiršime įdėtų pastangų ir atliktų darbų. Linkime kuo didžiausios sėkmės tolesniame gyvenimo kelyje!