PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 27 d. 16:44

Į pensiją išlydėta Bartninkų seniūnijos seniūnė

Vilkaviškis

Etaplius.LTŠaltinis: Vilkaviškio rajono savivaldybė


302530

Gegužės 27-oji yra paskutinė darbo diena, kai Violeta Raulinaitienė eina Bartninkų seniūnijos seniūnės pareigas. Šias pareigas ji pradėjo eiti prieš 13 metų. Iš pradžių V. Raulinaitienė Bartninkų seniūnijoje užėmė žemės ūkio skyriaus vyresniosios specialistės pareigas, o vadovauti seniūnijai pradėjo nuo 2013 m. balandžio 25 d.

Išlydint seniūnę į užtarnautą poilsį, Savivaldybės vadovai – vicemerai Daiva Riklienė ir Joris Juškauskas, Administracijos direktorius Vitas Gavėnas negailėjo jai padėkos žodžių. Seniūnei padėkota už sąžiningą ir profesionalų darbą savivaldoje, nuveiktus darbus prisidedant prie Bartninkų seniūnijos ir Vilkaviškio krašto puoselėjimo, atsakingai vykdytas seniūnės pareigas.

Sveikatos, energijos ir sėkmės naujame gyvenimo etape V. Raulinaitienei linkėjo ir kolegos – kitų Vilkaviškio rajono savivaldybės seniūnijų seniūnai, taip pat Žemės ūkio skyriaus vedėja Lina Grygelaitienė

Per ilgus darbo metus V. Raulinaitienė paliko didelį pėdsaką Bartninkų seniūnijos istorijoje. Įgyvendino daugybę darbų, mažesnių ir didesnių projektų, rūpinosi Bartninkų miestelio ir aplinkinių kaimų gyventojų gerove, sprendė jų problemas, bet svarbiausia, pelnė jų pagarbą ir meilę.

Laikinai, kol konkurso būdu bus išrinktas naujas seniūnijos vadovas, Bartninkų seniūnijos seniūno pareigas vykdys pavaduotoja Rosita Karpavičienė.