REDAKCIJA REKOMENDUOJA
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Birželio 13 d. 12:43

Į Europos parlamentą išrinktas P. Gražulis inicijavo peticiją: Lietuvai „Eurovizijos“ užteks

Lietuva

Petras Gražulis. Karolio Kavolėlio (Alfa.lt) nuotr.

EtapliusŠaltinis: Etaplius.LT


304640

Į Europos parlamentą išrinktas buvęs Seimo narys Petras Gražulis ėmėsi iniciatyvos, kad Lietuva pasitrauktų iš Eurovizijos. Kviečia pasirašyti tam skirtą peticiją.

„Mielieji, negalima nereaguoti į Jūsų prašymus ką nors daryti su eurovizija. Todėl inicijavau peticiją dėl Lietuvos pasitraukimo iš šio renginio.
Joje siūlau pasitraukti iš šio jau senai nebe dainų konkurso, kuris mums kainuoja šimtus tūkstančių. O atlikusias lėšas skirti šeimų renginiams!
Iš eurovizijos jau pasitraukė Turkija, Vengrija, iniciatyva yra ir Latvijoje! Kviečiu visus pasirašyti. Peticiją įteiksime Seimui, vyriausybei ir prezidentūrai“, – savo socialinio tinklo paskyroje rašė politikas (red. - kalba netaisyta).

Tokiu būdu būsimasis europarlamentaras leidžia suprasti, kad toliau tęs kovą prieš LGBT, nes atsidarius jo inicijuotą peticiją nuorodą rašoma:

„Kiekvienais metais Lietuva išleidžia šimtus tūkstančių mokesčių mokėtojų pinigų Eurovizijos konkursui. Deja, šių metų Eurovizija įrodė, kad renginys jau nebeturi nieko bendro su dainomis.

Šis renginys tapo LGBT propogandos įrankiu, kurio metu vertinamos ne dainos ar atlikėjų gabumai, bet seksualinių iškrypimų demonstracijos ir jų šou elementai. Satanizmo seansai, homoseksualų, transeksualų, belyčių ir panašių asmenų paradai tapo Eurovizijos varikliu, kurį akivaizdžiai remia šalių selektyviai sudarytos komisijos. Faktas, kad renginyje buvo uždraustas Europos sąjungos vėliavos naudojamas, bet laisvai leidžiamos LGBT vaivorykštės apie Euroviziją pasako daugiau nei reikia.

Tenka konstatuoti, kad šis konkursas tapo LGBT politiniu įrankiu skleisti žalingą Lietuvai ideologiją. Todėl kviečiame Lietuvos valstybės vadovus kuo greičiau nutraukti dalyvavimą Eurovizijoje, kaip tai padarė Turkija, Vengrija, bei svarsto tai padaryti Latvija. O finansus skirti nacionaliniam šeimos renginiui skirtam tradicinių vertybių puoselėjimui. Toks renginys turėtų vykti tarptautinės šeimos dienos proga gegužės mėnesio viduryje“.

Šiandien popietę tokią peticiją buvo pasirašę 1333 asmenys.

Priminsime, kad kaimynai latviai daugiau nei 11 tūkstančių parašų palaikė peticiją, skirtą šaliai visam laikui pasitraukti iš „Eurovizijos“ dainų konkurso. Šį klausimą svarstys Latvijos Seimas.



REDAKCIJA REKOMENDUOJA