PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Sportas2024 m. Liepos 31 d. 14:40

Gudkaimio globos namų organizuojama sporto šventė tapo gražia tradicija

Vilkaviškis

Organizatorių nuotr.

Daiva BalčiūnėŠaltinis: Vilkaviškio rajono savivaldybės administracija


312173

Vilkaviškio rajono Gudkaimio globos namai jau 4-ąjį kartą organizavo sporto šventę „Judėsi – sveikatos turėsi“, kurioje dalyvavo gyventojai iš įvairių globos įstaigų. Ši šventė jau tapo gražia tradicija, skatinančia aktyvų gyvenimo būdą tarp globos įstaigose gyvenančių žmonių.

Šiandien Gudkaimio globos namų aikštelėje nuotaikingai prisistatė ir azartiškai rungtyse dalyvavo 5 Lietuvos socialinių globos namų komandos: šeimininkų – Gudkaimio globos namų, Gudkaimio bendruomenės savarankiško gyvenimo namų, Seredžiaus senelių globos namų, Kazlų Rūdos socialinės paramos centro senelių globos namų, Prienų globos namų komandos.

Komandų nariai jau tik atvykę į sporto šventę buvo apdovanoti medaliais, tačiau tai sportinio azarto nesumažino. Jie aktyviai varžėsi lankų mėtymo, šaškių, smiginio, baudų metimo ir „cornhole“ rungtyse.

Pertraukėlių metu visi norintys buvo kviečiami į Vilkaviškio visuomenės sveikatos biuro palapinę, kur veikė „Sveikatos stotelė“.

Šventėje apsilankęs Savivaldybės meras Algirdas Neiberka pasidžiaugė, kad sporto šventė jau tapo tradicinė, suburianti globos namų bendruomenes. „Sportas ir aktyvus gyvenimo būdas yra svarbus mums visiems. Džiugu, kad šioje sporto šventėje susitinka skirtingų globos įstaigų gyventojai, nes įvairios sporto rungtys ne tik stiprina sveikatą, bet ir skatina tarpusavio bendradarbiavimą, suteikia daug džiaugsmo ir gerų emocijų. Linkiu, kad ši tradicija, kasmet susitikti visiems kartu, tęstųsi dar ne vienerius metus. Gražios ir turiningos Jums dienos!“, – linkėjo vadovas.

Šventės dalyvius taip pat pasveikino Savivaldybės vicemeras Joris Juškauskas bei Gudkaimio globos namų direktorius Rimas Murinas.

Organizatorių nuotr.