PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Rugsėjo 19 d. 14:48

Gerumas nesibaigia

Ignalina

EtapliusŠaltinis: Ignalinos rajono savivaldybė


319489

Ignalinos rajono savivaldybė, bendradarbiaudama su Ignalinos parapija, kviečia įstaigas, verslininkus, bendruomenes, gyventojus prisidėti prie renkamos humanitarinės paramos Ukrainos Odesos ligoninei.

Kaip sakė rugsėjo 18 d. savivaldybėje apsilankiusi už paramos organizavimą atsakinga Carito darbuotoja Jurgita Kasperavičiūtė, situacija šioje ligoninėje dabar itin sudėtinga. Labai reikalingi tvarsčiai, pleistrai, paklodės, sauskelnės vaikams ir suaugusiems, vaikštynės, ramentai, įvairūs medikamentai.

Dovanojamus daiktus iki spalio 20 d. prašome pristatyti į Ignalinos rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos ir kaimo reikalų skyriaus 6 kabinetą (Ateities g. 23, Ignalina, I aukštas).

Ukrainiečiai ir paramos organizatoriai dėkoja visiems, kurie jau paaukojo reikalingų priemonių ir daiktų. Jurgita neseniai grįžo iš Ukrainos, šįkart Čerkasų ligoninei nuvežusi mūsų rajone ir regione surinktą paramos siuntą (apie dvi tonas įvairių daiktų). Kaip ji minėjo, labai daug paramos skyrė Visagino ligoninė, todėl bus kreipiamasi ir į Ignalinos rajono sveikatos centro vadovus dėl galimybės prisidėti.

Ševčenkos Korsunio miesto laikraštyje išspausdinta publikacija apie ignaliniečių anksčiau nuvežtą paramą, o meras Vitalijus Maciukas jau dukart lankėsi Ignalinoje. Jis siūlo pasirašyti miestų bendradarbiavimo sutartį. Tikėkimės, kad taip ir bus. Ir bendradarbiaujama bus ne tik karo metu.

O žmonių gerumas nesibaigia, kaip ir viltis nemiršta.