PRAMOGOS
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
Aktualijos2024 m. Gegužės 29 d. 15:38

Geros žinios Marijampolei – lėšos infrastruktūrai ir naujas investuotojas

Marijampolė

Marijampolės savivaldybės nuotr.

EtapliusŠaltinis: Marijampolės savivaldybė


302796

Marijampolės savivaldybės meras Povilas Isoda pranešė, kad Ekonomikos ir inovacijų ministerijos organizuotame konkurse iš Lietuvos savivaldybių teiktų 22 projektų paraiškų, viena iš geriausiai įvertintų – Marijampolės savivaldybės paraiška.

„Džiaugiamės, kad mūsų darbas ruošiant paraišką buvo įvertintas ir gavome 2,4 mln. eurų finansavimą, kuriuo pasinaudosime pramonės teritorijoje, šalia LEZ, Nendriniškiuose statydami gatves su šaligatviais, prie kurių turės galimybę kurtis nauji investuotojai.

Visada stengiamės išnaudoti visus būdus, siekiant sudaryti kuo palankesnes sąlygas, kurtis investuotojams ir augti naujiems verslams. Drąsa ir konkretus dalykiškas bendravimas su verslo atstovais ir investuotojais leidžia į Marijampolę pritraukti naujas įmones ir sulaukti jau įsikūrusių verslų plėtros“, – teigia P. Isoda.

Anot mero, džiugu, kad iš karto, dar nepastačius kelio, ateina naujas investicijas – UAB „JPresswood“ Marijampolėje investuos 110 mln. eurų ir sukurs 150 naujų darbo vietų. Planuojama pastatyti gamyklą, kuri gamins presuotus blokelius, medienos plaušo izoliacinę vatą.

„Tikiu, kad investicijų pritraukime ir verslo plėtroje mūsų savivaldybė turi didelę perspektyvą ir potencialą. Kryptis aiški - svarbu išlaikyti tęstinumą ir darbų greitį!“, – džiaugiasi Marijampolės savivaldybės meras.